Κολυμβήτρια 45 βαθμών!

Ο Ηρακλής κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και η Φιλιώ Ραυτοπούλου σε ηγετικό ρόλο, κατέκτησε τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια.

Άλλα αθλήματα, Διάφορα

Με μία ακόμα επιτυχία ολοκλήρωσε τη φετινή της σεζόν στην πισίνα η Φιλιώ Ραυτοπούλου, κατακτώντας με τον Ηρακλή τον τίτλο στις κορασίδες, παγκορασίδες Α, παγκορασίδες Β. «Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και δουλειά. Βοηθήσαμε όλοι, από εμένα μέχρι και την τελευταία αθλήτρια.

Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε φυσικά αν δεν ήταν ο προπονητής μας, Μίλτος Χαλκιάς, που μας καθοδηγούσε και ο φυσικοθεραπευτής μας, Στέλιος Ναυροζίδης, που βοηθούσε πάρα πολύ τις αθλήτριες που είχαμε πολλές κούρσες. Φυσικά πολύ σημαντική ήταν η συνδρομή όλων των βοηθών προπονητών και του εφόρου μας. Αυτή η επιτυχία δείχνει ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και ότι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, κολυμπώντας κάποιες στιγμές μέχρι και 20 παιδιά σε μία διαδρομή, μπορεί να βγει ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε η νεαρή κολυμβήτρια στο Sportsfeed. Ο Ηρακλής κατέκτησε τον τίτλο με 191 βαθμούς, εκ των οποίων οι 41 προήλθαν από τις επιτυχίες της Ραυτοπούλου στα ατομικά της αγωνίσματα.

Για την ίδια η σεζόν στην πισίνα τελειώνει, όμως η αγωνιστική δραστηριότητά της μεταφέρεται στην ανοιχτή θάλασσα. Η κολυμβήτρια του Ηρακλή θα πάρει μέρος στις 30 και 31 Αυγούστου στους μεσογειακούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης ανδρών-γυναικών. «Κολύμπησα πρώτη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και επιλέχθηκα να πάω για τα 5χλμ. Βασικός μου στόχος παραμένει η πισίνα. Το open water προέκυψε αργότερα αλλά η πισίνα είναι αυτή που κοιτάζω περισσότερο», κατέληξε η Ραυτοπούλου.

Η συγκομιδή της Ραυτοπούλου στον τίτλο
200μ. ελεύθερο χρυσό μετάλλιο 9 βαθμοί
400μ. ελεύθερο χρυσό μετάλλιο 9 βαθμοί
4Χ200μ. ελεύθερο χρυσό μετάλλιο 9 βαθμοί
100μ. ελεύθερο ασημένιο μετάλλιο 7 βαθμοί
4Χ100μ. ελεύθερο ασημένιο μετάλλιο 7 βαθμοί
4Χ100μ. μ. ομαδική 4η θέση 4 βαθμοί

Back to Top