«Λεφτά μπορούν να μας στερήσουν, όνειρα όμως όχι»

Για μία ακόμα φορά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι μόλις 21 ετών, έχει όμως άποψη και δεν δίστασε να την εκφράσει. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, μίλησε για τις καταστάσεις που βιώνει η Ελλάδα, για το δημοψήφισμα της Κυριακής και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει όλη αυτή η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis”:

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και για το αν επηρεάζει τα συμβόλαια των παικτών: «Εμένα προσωπικά με επηρεάζει όχι τόσο για το συμβόλαιο μου αλλά για το μέλλον τόσο συνανθρώπων μου, της οικογένειας μου, οπότε δεν ξέρω για τα συμβόλαια.

Σε μια οικονομία η οποία καταρρέει συνεχώς όλο και πιο κάτω, δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να μιλάμε και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δε ξέρω κατά πόσον  κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Τα όνειρα δεν μπορεί να μας τα στερήσει κανένας. Λεφτά μπορεί να μας στερήσουν, όνειρα όμως κανένας. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή να κάνει όνειρα, να σκέφτετε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει όμως κόσμος και ποδοσφαιριστές να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα…», είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Σε ό,τι αφορά την καινούργια χρονιά του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ δήλωσε: «H καινούργια χρονιά θα είναι μία όμορφη χρονιά για την ομάδα, σίγουρα πιο δύσκολη από την περυσινή. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο.»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα. Η ομάδα με εμπιστεύεται και αυτό είναι τιμή μου», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top