Θα βάλουν μια “βόμβα” στα αποδυτήρια;

Ερωτηματικά για τον ταλαντούχο, αλλά εξαιρετικά ατίθασο Κερέμ Μπουλούτ

Ο Κερέμ Μπουλούτ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να έρθει σε συμφωνία με τον Ηρακλή ο οποίος αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με τα αγωνιστικά στοιχεία του 23χρονου σέντερ φορ.

Ωστόσο κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν του Μπουλούτ, προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι “κυανόλευκοι¨ ετοιμάζονται  να βάλουν στα αποδυτήρια τους μια… ωρολογιακή βόμβα ικανή να εκραγεί ανά πάσα στιγμή και να καταστρέψει ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του περσινού Ηρακλή, το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα.

Οι δικαστικές περιπέτειες στις οποίες ενεπλάκη ο Μπουλούτ αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα του και εξηγούν σε μεγάλο βαθμό γιατί ένας τόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, όπως είναι ο νεαρός επιθετικός, δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να αναζητήσει ποδοσφαιρική στέγη στην Αυστραλία.

Η τελική απόφαση για το τι θα γίνει με τον Μπουλούτ ανήκει στους ανθρώπους του Ηρακλή οι οποίοι θα πρέπει να υπολογίσουν σοβαρά το ρίσκο που θα πάρουν αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή “ικανό” να φέρει τα πάνω κάτω στο εσωτερικό της ομάδας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top