“Δεν υπάρχει ταβάνι στην ομάδα”

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε στην εκπομπή Bluecity για την συμφωνία του με την ΠΑΕ Ηρακλής…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον City International 106,1 και στην εκπομπή Blue City φιλοξενήθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης και σχολίασε την επέκταση του συμβολαίου του, την επόμενη χρονιά του στον Ηρακλή αλλά και την μαύρη τετραετία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ευχάριστο για ‘μένα. Συμφωνήσαμε με την ομάδα για ένα ακόμη χρόνο καθώς το συμβόλαιό μου έληγε σε δύο χρόνια”, δήλωσε αρχικά ο παίκτης του Ηρακλή και συνέχισε, “Έγινε η πρόταση και σ’ αυτήν μεσολάβησε και ο προπονητής μου”.

Για το πως βλέπει τον εαυτό του στην επόμενη σεζόν: “Στόχος μου είναι να πιάσω υψηλές αποδόσεις, να έχω διάρκεια και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτοί είναι οι προσωπικοί μου στόχοι”.

Για την κλήση του στην Εθνική: “Ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Περιμένουμε το EURO του Σεπτεμβρίου. Στα πόδια μου είναι να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου (σ.σ. Κώστας Τσάνας).

Για την επόμενη σεζόν: “Περάσαμε μια μαύρη τετραετία και φέτος καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Ο κόσμος πλέον είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν υπάρχει ταβάνι για τη σεζόν που έρχεται και θέλουμε να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο”.

Για τις ανανεώσεις: “Όλοι οι παίκτες έδειξαν πόσο αξίζουν και είναι κάτι το σημαντικό. Είναι μαχητές με δύναμη και αυτό παίζει ρόλο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας όπως κι αυτός έχει σ’ εμάς”.

Για την υψηλή θέση που έχει στο διαγωνισμό (MVP) της Blue City:“Σημαίνει πολλά για ‘μένα. Ο κόσμος του Ηρακλή μου δείχνει συνέχεια την αγάπη του. Ίσως να είναι κι ο λόγος της Καλλικράτειας, καθώς τους πρώτους μήνες δεν ήμουνα αυτός που θα έπρεπε”.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top