Δουλειά μηνών, σε μια εβδομάδα…

Πριν καν βγει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιούνη και μόλις μια εβδομάδα μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι “κυανόλευκοι” έχουν υλοποιήσει σε σημαντικό βαθμό τον προγραμματισμό τους.

Είναι μάλλον περιττό να σας αναφέρουμε ότι αυτό αποτελεί  από μόνο του  τεράστια πρόοδο για τον Ηρακλή ο οποίος κάθε τέτοια εποχή στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας, είχε άλλου είδους ζητήματα να αντιμετωπίσει.

Να υπενθυμίσουμε απλά, ότι τον περασμένο Ιούνιο όπως και τους υπόλοιπους τέσσερις πριν από αυτόν, οι συζητήσεις όλων δεν είχαν να κάνουν με το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν και ποιο θα ανανεώσουν, αλλά είχαν ως αντικείμενο τους το αν θα υπάρχει Ηρακλής και σε ποια κατηγορία θα παίξει αυτός.

Αν λοιπόν ο φετινός Ηρακλής έχει ξεπεράσει κάποιον σε επίπεδο προγραμματισμού για τη φετινή σεζόν, αυτός σίγουρα είναι ο… παλιός εαυτός του, αλλά όχι μόνο…

Αν κάποιος από εσάς ρίξει μια ματιά στις υπόλοιπες ομάδες της Superleague, θα διαπιστώσει ότι ο προερχόμενος από τη Football League και την μακρά διαδικασία των Play Offs Ηρακλής, βρίσκεται αρκετά βήματα μπροστά.

Πέρα από τα αυτονόητα -πολυτέλειες για τον Ηρακλή των περασμένων ετών- δηλαδή την παρουσία μιας σταθερής διοίκησης, ενός προπονητή για τη νέα σεζόν κτλ, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας έχουν πετύχει τα ακόλουθα…

Αρχικά σε αγωνιστικό επίπεδο, έχουν έρθει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Έχουν καταλήξει, στον αριθμό των μεταγραφών που πρέπει να γίνουν, στις θέσεις στις οποίες χρειάζονται ενίσχυση και σε σημαντικό βαθμό στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

Αν κρίνουμε μάλιστα από την άφιξη του Πίντο στην Ελλάδα, οι εξελίξεις στα μεταγραφικά τρέχουν πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν …

Σε αγωνιστικό και ταυτόχρονα οργανωτικό επίπεδο εντάσσεται και η οριστικοποίηση του προγράμματος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δηλαδή που θα γίνει αυτό, πότε θα διεξαχθεί, ακόμη και το πως θα διατεθούν τα χρήματα τα οποία θα εξοικονομήσει η ΠΑΕ από την απόφαση της η ομάδα να μην μεταβεί στο εξωτερικό.

Η ΠΑΕ Ηρακλής κινήθηκε ταχύτατα και στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της ομάδας με την οριστικοποίηση της ανόδου και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των Play Offs.

Μάλιστα -και παρά τις ενστάσεις για τιμές που εκφράζουν κάποιοι φίλοι το Ηρακλή- έδωσε το προνόμιο της έκπτωσης (10%) σε όσους προηθευτούν από νωρίς το διαρκείας τους, ενώ φρόντισε να υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Και για να το κλείνουμε, θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στις κινήσεις σε ότι έχει να κάνει με το σκέλος των χορηγιών με αποκορύφωμα την επικείμενη συμφωνία με την Turkish Airlines.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς στους οποίους η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να “τρέξει” ώστε να βελτιωθεί, όπως είναι βέβαιο και ότι όσα αναφέρονται παραπάνω δεν μπορούν να εγγυηθούν σε κανένα ότι η ερχόμενη σεζόν θα είναι πετυχημένη. Ωστόσο πρέπει να γίνει παραδεκτό από όλους, ότι ο φετινός Ηρακλής, χτίζεται από νωρίς και σε στέρεες βάσεις.

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top