Τρεις περιοριστικοί όροι – φωτιά σε Σαρρή

“Τελείωσε” από το ποδόσφαιρο τον Γιώργο Σαρρή ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης

Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, προσήλθε για περίπου πέντε ώρες προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

Έπειτα από την «μαραθώνια» κατάθεση, στην οποία αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ο Ανδρεάδης μαζί με τον εισαγγελέα του επέβαλλαν τρεις βαρύτατους περιοριστικούς όρους. Απαγόρευση οποιαδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ, ούτως ώστε να συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο κ. Σαρρής θυμίζουμε πως κατηγορείτο για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Οι απολογίες των 33 κατηγορουμένων για την υπόθεση, ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη (18/6), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ο τελευταίος που περνάει την πόρτα του τακτικού ανακριτή κατά της διαφθοράς.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top