Η θέση του Νίκου Πηρούνια

H τοποθέτηση του Νίκου Πηρούνια…

Ο Νίκος Πηρούνιας με γραπτή του δήλωση, αναφέρει τα εξής:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και πραγματικότητας σε ανακριβή και παραπληροφορηθέντα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και site δηλώνω ξεκάθαρα τα εξής:

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ηρακλής κ. Παπαθανασάκης Σπύρος είναι προσωπικός μου φίλος παλαιόθεν. Η σχέση μας διακρίνεται από αγνή φιλία, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Συμπαραστάθηκα στην επιλογή του, στην προσπάθεια του στόχου του στην μεγαλωσύνη της αγαπημένης του ομάδος Ηρακλής με τις οποίες μικρές δυνάμεις και την εμπειρία μου προς επίτευξη του στόχου του.

Η ιστορική ομάδα του Ηρακλή πρέπει να αναδιοργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι μεγάλες ομάδες δεν κτίζονται και δημιουργούνται με δανεικούς παίκτες. Σέβονται και τιμούν τους αντιπάλους τους εφόσον και αυτοί αμφίδρομα εκφράζονται εμπράκτως με την ίδια γνησιότητα εντός και εκτός γηπέδου. Ο στόχος της Ευρωπαϊκής προοπτικής είναι ορόσημο και στόχος σε όλη την ανοδική πορεία της ομάδος. Η συμπαράσταση και η συμμετοχικότητά μου σ’ αυτήν την στόχευση του φίλου μου και κατά συνέπεια στην ομάδα του Ηρακλή είναι δεδομένη”.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top