Ένα “κυανόλευκο” ταλέντο στην Εθνική

Με την Εθνική ομάδα θα λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες κολύμβησης η νεαρή αθλήτρια του Ηρακλή, Γεωργία Αποστόλου

Άλλα αθλήματα

Η 15χρονη Γεωργία Αποστόλου, κολυμβήτρια του Ηρακλή, θα συμμετέχει στο Comen Cup (Μεσογειακό Κύπελλο), που θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Ιουλίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με το εθνόσημο στο σκουφάκι της και θα γίνει η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου που το έχει καταφέρει.

Το αφιέρωμα και το μήνυμα που στέλνει το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή στην ταλαντούχα αθλήτρια: 

“Το όνειρο κάθε κολυμβητή είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Γεωργία το έχει καταφέρει αυτό προ πολλού, καθώς την περασμένη χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε δύο μετάλλια. Δεν έμεινε όμως σε αυτό το γεγονός. Από την αρχή της χρονιάς έβαλε στόχο να καταφέρει να συμμετάσχει σε μία διεθνή διοργάνωση. Πάλεψε πολύ. Στερήθηκε ώρες χαλάρωσης και εκδρομές που έκαναν άλλα παιδιά στην ηλικία της. Στερήθηκε τον ύπνο, καθώς το πρόγραμμά της συμπεριελάμβανε δύο πρωινές προπονήσεις την εβδομάδα τουλάχιστον. Παρόλα αυτά συνέχισε να μάχεται. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για αυτή. Ακόμα και όταν οι επιδόσεις της δεν ήταν αυτές που της αναλογούσαν. Ακόμα και όταν είχε να αντιμετωπίσει σημαντικά προσωπικά θέματα, ανελλιπώς συμμετείχε στην προπόνηση και πάλευε.

Μέχρι που έφτασε η κατάλληλη στιγμή και “πεταξε”. Στους Μακεδονικούς αγώνες τον περασμένο Μάιο, ήρθε η στιγμή να πάρει αυτό που της αξίζει. Με δύο φανταστικές κούρσες στα 200 πρόσθιο έκλεισε θέση στην Εθνική ομάδα. Οι επιδόσεις της ήταν ικανές να της δώσουν αυτό που πάλευε τόσο καιρό, απλά έπρεπε να περιμένει την απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλαδος. Η απόφαση δεν άργησε ούτε τέσσερις μέρες, καθώς ο υπεύθυνος της Κ.Ο.Ε. επικοινώνησε με την ομάδα μας και ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Γεωργίας στο COMEN CUP. Έπειτα από δέκα ημέρες ήρθε και η επισημοποίηση της απόφασης με το έγγραφο της ομοσπονδίας που ανακοίνωνε τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας.

Ούτε είκοσι ημέρες έμειναν για το COMEN CUP και η Γεωργία απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δίκαια θα συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις της, παρόλο που ο στόχος της είναι ξεκάθαρα πλέον το COMEN CUP (4 & 5/7) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών (10-12/7).

ΓΕΩΡΓΙΑ,

σου ευχόμαστε καλή επιτυχία,

πάντα άξια,

να ανεβάζεις τον ΗΡΑΚΛΗ μας πάντα ψηλά

και να συνεχίσεις να διατηρείς αυτό το χαμόγελο ότι και να γίνει”.

Back to Top