“Να χτίσουμε μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα”

Αισιόδοξος και αποφασισμένος για την επόμενη μέρα στον μπασκετικό Ηρακλή εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Δρακόπουλος

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το νέο «αφεντικό» του μπασκετικού Ηρακλή, ο κ. Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό CityInternational 106,1 και στην εκπομπή BlueCity για όλα τα θέματα που απασχολούν το τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του να αναλάβει τα ηνία της ομάδας: “Το τμήμα μπάσκετ το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Φέτος αποφάσισα να βγω μπροστά για να αυξηθεί το μπάτζετ, να έχουμε πιο αξιόλογο σύνολο και να φέρουμε ανθρώπους που θα βοηθήσουν ουσιαστικά. Θα φτιάξουμε μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό είναι κάτι που έλειπε από τον Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια. Δύο μήνες δουλεύουμε σε συνεργασία με τον κ. Αποστολίδη, Κάτσιο και Σαμαρά γι’αυτό. Ως πρώτο στόχο θέτουμε την κατάληψη μίας από τις πέντε πρώτες θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου”.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφικές κινήσεις που επρόκειτο να γίνουν επεσήμανε:  “Κρατήσαμε στον πάγκο τον κ. Πέρκο και τον κορμό της περυσινής ομάδας. Είχαμε συνάντηση με τον Δέσπο, Κοθρά και Μιχάλογλου. Συμφωνήσαμε και θα παραμείνουν στο δυναμικό. Παράλληλα, έχουμε προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Δεν θέλω να πω ονόματα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Η θέση τρία θα καλυφθεί από κοινοτικό, ενώ θα ενισχυθούμε και στις θέσεις ένα και πέντε. Ο προπονητής βλέπει βίντεο που στέλνουν από γραφεία και θα καταλήξουμε σε δύο εξαιρετικούς παίκτες”.

Για τις ακαδημίες: “Θα δώσουμε βάρος και θα βρούμε ανθρώπους να αναπτύξουν τις υποδομές. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στις ακαδημίες και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται ορατά”.

Για τον κόσμο και τι μήνυμα θα ήθελε να του δώσει ενόψει τη νέας σεζόν: “Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας. Είμαστε η μόνη ομάδα στην κατηγορία που έχουμε τόσο κόσμο αν εξαιρέσουμε τον Πανιώνιο. Αν καταφέρουμε να τον μαζέψουμε στο Ιβανώφειο (σ.σ. τον κόσμο) και έχουμε σωστή συμπεριφορά χωρίς έκτροπα, θα είναι αυτό το μεγάλο μας όπλο. Ο Ηρακλής αλλάζει πλέον. Γίνεται πολλή δουλειά στον Γ.Σ. και υπάρχει οργάνωση σε όλα τα τμήματα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top