Αναλαμβάνει ο Θόδωρος Δρακόπουλος!

Διαβάστε όλα όσα θα ειπώθηκαν στην σημερινή Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής.

Ερασιτέχνης

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του Σάκη Αποστολίδη με τον Θόδωρο Δρακόπουλο.

Αρκετά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο Κλειστό του Κατσανείου με τον πρόεδρο της Διοικούσαν Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής, Κώστα Τσιργογιάννη να παίρνει πρώτος τον λόγο.

Ο Κώστας Τσιργογιάννης αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη και τα χρέη που είναι ένα μεγάλο αγκάθι για το μέλλον.

Σε μια σύντομη τοποθέτηση τόνισε πως η ομάδα βόλεϊ θα αγωνιστεί κανονικά στην Α1 καθώς έχει βρεθεί τρόπος και μέχρι τέλος του μηνός θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Ο Κώστας Τσιργογιάννης έδωσε τον λόγο στον Σάκη Αποστολίδη. Ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει την αγωνιστική χρονιά και παρουσίασε τον Θόδωρο Δρακόπουλο, ο οποίος θα βοηθήσει οικονομικά το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας. “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Είδα τα παιχνίδια της ομάδας. Είχαμε κακές διαιτησίες αλλά στο τέλος σωθήκαμε. Πρώτος στόχος είναι να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να είμαστε στην πεντάδα και να βρισκόμαστε στα πλέι οφ ανόδου”, και συνέχισε, “Να είμαστε ένα τμήμα που θα δουλεύει σωστά και επαγγελματικά. Έκτος παίκτης ο κόσμος μας. Δεν επιτρέπεται να χάσουμε παιχνίδι μέσα στο Ιβανώφειο. Είμαι διατεθημένος να βοηθάω τον κόσμο να έρχεται και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Κάποια παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνει μόνο ο κόσμος. Σε άδειες κερκίδες η ομάδα δεν έχει ψυχολογία. Έχουμε κάνει κινήσεις. Είμαστε σε καλό σημείο. Στο μόνο που θα ήθελα βοήθεια είναι στο θέμα του κόσμου. Θέλω τον κόσμο δίπλα στην ομάδα”.

Mε το τέλος των δηλώσεων του Θόδωρου Δρακόπουλου τελείωσε και η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής.

Back to Top