Μια ενδεκάδα υποψήφιοι

Συνολικά 11 ποδοσφαιριστές του Ηρακλή διεκδικούν τον τίτλο του MVP για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με την ολοκλήρωση των Play Off η εκπομπή Blue City στον City International 106,1 fm απευθύνθηκε στους φίλους του Ηρακλή, ζητώντας από αυτούς να καταθέσουν την άποψη τους σχετικά με τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η BlueArena συγκέντρωσε τα πρώτα στοιχεία της δημοσκόπησης η οποία θα συνεχιστεί για λίγες ακόμη ημέρες με τους συμμετέχοντες σε αυτή να διεκδικούν μέσω κλήρωσης, ένα εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν ψηφιστεί ως MVP για τη φετινή σεζόν έχουν φτάσει αισίως τους 11!

Πρόκειται για τους, Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Ζιαμπάρη, Μπαρτολίνι, Κυριακίδη, Μπουκουβάλα, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Περόνε, Ρομάνο και Λουκίνας.

Από τη συγκεκριμένη ενδεκάδα, ένα ελαφρύ προβάδισμα διατηρεί η τριάδα Λουκίνας, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, ενώ το τελευταίο 24ωρο κάνουν δυναμικό μπάσιμο, ο Τσιλιανίδης με τον Χουάντερσον.

Στη μάχη ανάμεσα στους δυο κεντρικούς αμυντικούς αυτός ο οποίος διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ζιαμπάρη, είναι ο Μπαρτολίνι, έχοντας τρεις περισσότερες ψήφους.

Γενικότερα στην άμυνα αυτός ο οποίος έχει ένα σημαντικό προβάδισμα είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής προηγείται ο Νίκος Πουρτουλίδης, με τους Ιντζόγλου, Τσιλιανίδη να ανεβάζουν τα ποσοστά τους, έχοντας πάντως σημαντική διαφορά από τον αρχηγό.

Όσο για την επίθεση, ο Λουκίνας των 15 τερμάτων, προηγείται καθαρά του Περόνε.

Τα παραπάνω στοιχεία προέκυψαν από την καταγραφή των SMS που εστάλησαν μέχρι τις 09:00 του Σαββάτου (13/6) ενώ έχουν συμπεριληφθεί και οι ψήφοι που δόθηκαν από τους ακροατές της Blue City στον αέρα της εκπομπής.

Όσοι φίλοι του Ηρακλή δεν έχουν καταθέσει την άποψη τους σχετικά με τον MVP της φετινής σεζόν, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας τη δική τους προτίμηση στο 54340 (γράφεται ΗΡΑ αφήνετε κενό γράφετε το όνομα του ποδοσφαιριστή και στέλνετε το μήνυμα σας, χρέωση 0,5€ + ΦΠΑ ανά SMS).

Υπενθυμίζεται ότι με τη συμμετοχή σας στη σφυγμομέτρηση για τον MVP της φετινής σεζόν, θα μπείτε στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top