Σεμινάρια για τους προπονητές της Ακαδημίας

Επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούσαν την παιδαγωγική και την ψυχολογία παρακολούθησαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή

Μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη και βελτίωση των τμημάτων υποδομής δίνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή. Προς αυτή την κατεύθυνση και οι επιμορφωτικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τους προπονητές των “κυανόλευκων” ακαδημιών με θέμα την ψυχολογία και την παιδαγωγική.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

“Με πρωτοβουλία του τεχνικού υπεύθυνου της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Σάββα Κωφίδη και την εποπτεία του κ. Μάκη Σεντελίδη διοργανώθηκαν και ολοκληρώθηκαν δεκαπέντε (15) δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας. Η επιμόρφωση είχε βιωματικό χαρακτήρα και οι θεματικές που αναπτύχθηκαν αφορούσαν τις σύγχρονες απόψεις της παιδαγωγικής και ψυχολογίας, σύμφωνα με το εγχειρίδιο προπονητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου(UEFA). Εισηγητής ήταν ο εξωτερικός συνεργάτης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής των εκπαιδευτών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού(ΕΟΠΠΕΠ) ψυχολόγος Γιάννης Βαφειάδης. Οι επιμορφωτικές αυτές συναντήσεις-σεμινάρια καταδεικνύουν ότι και τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζουν πλέον επίπεδο και λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, τα αποτελέσματα των οποίων θα παρουσιασθούν στο εγγύς μέλλον”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top