Αντίστροφη μέτρηση για τη Γ.Σ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου

Ερασιτέχνης, Ηρακλής

Οι εξελίξεις σχετικά με τους ενδιαφερόμενους ώστε να αναλάβουν την ομάδα μπάσκετ καθώς και το θέμα του βόλεϊ πρόκειται να αποτελέσουν τα δυο βασικότερα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού.

Η συνέλευση θα γίνει στο Κατσανειο Γήπεδο (Αγ. Δημητρίου 159β) την Δευτέρα στις 19.00 ενώ σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η επαναληπτική θα γίνει την ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος στις 20.00.

Αναφορικά με το μπάσκετ και το θέμα που προέκυψε με την ένσταση που κατέθεσε ο Φίλιππος Βέροιας και η οποία θα εξεταστεί την Πέμπτη από το ΑΣΕΑΔ, στον Ηρακλή δεν ανησυχούν για αυτό.

Συγκεκριμένα οι παράγοντες της ομάδας της Βέροιας ζητούν την επανάληψη του αγώνα στο Ιβανώφειο, υποστηρίζοντας ότι αυτός έπρεπε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Από την πλευρά τους οι “κυανόλευκοι” θα καταθέσουν υπόμνημα και ισχυρίζονται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα καθώς το παιχνίδι διεξήχθη  παρουσία κόσμου, έπειτα από σχετική απόφαση της ΕΟΚ.

Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί εντός δέκα ημερών, από την ημερομηνία εξέτασης της ένστασης που κατέθεσε ο Φίλιππος Βέροιας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top