Επιτυχίες για τα «δελφίνια» του Ηρακλή

Για ακόμα μια φορά, διέπρεψαν τα «δελφίνια» του Ηρακλή…

Άλλα αθλήματα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που διεξήχθη στην πλαζ Αρετσούς της Καλαμαριάς.

Οι αγώνες έγιναν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές και μεγάλα ονόματα του χώρου ανάμεσα τους οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιαννίωτης, Φωκαϊδης και Αραούζου, Λυμπερτά.

Το χρυσό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα Κορασίδων κατέκτησε η Βιβή Κρητικού και έδειξε πως ο ”επιμένων νικά”  σε μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών για την ίδια .Στο ίδιο αγώνισμα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου σε ένα καινούριο αγώνισμα για την ίδια κάνοντας το για πρώτη φορά.

Ο Χρήστος Χαρατάσος κατέλαβε με πολύ καλή εμφάνιση την 4η και 5η θέση στα 5 και 10 χιλιόμετρα Ανδρών ενώ οι Λιμαράκης Νίκος και Παπχιάνος Γιώργος κατέκτησαν την 6η και 7η θέση στα 5 χιλιόμετρα Παίδων.

Στις αναπτυξιακές ηλικίες και στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες στην θάλασσα οι Μήτσιας Ανδρέας, Παπαγεωργίου Γιώργος, Χατζηπροδρόμου Γιάννης και Ραυτοπούλου Σοφία έδειξαν καλά στοιχεία και είχαν καλή παρουσία στα 2500μ.

Τέλος, η καλή εμφάνιση των κολυμβητών του Ημίθεου έφερε και την 3η θέση στην Γενική βαθμολογία Πανελληνίως για τον Ηρακλή αλλά και την προοπτική για κάποιους από αυτούς να κληθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για διεθνείς αγώνες.

Back to Top