Μην κάνεις το λάθος, πρόεδρε

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την είδηση περί επίσημης συνεργασίας της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Νίκο Πηρούνια.

Χθες (8/6) το βράδυ ανέβηκε στην ιστοσελίδα “iraklis1908.gr” η είδηση περί συνεργασίας του Ηρακλή με τον Νίκο Πηρούνια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί από τον επίσημο Ηρακλή, θα είναι ο άνθρωπος της ομάδας στα κέντρα αποφάσεων και όχι μόνο.

Δεν γνωρίζω αν τη στιγμή που ο Σπύρος Παπαθανασάκης έλεγε στην “Blue City” ότι θα λάβει ορισμένες αποφάσεις που ίσως να μην αρέσουν στον κόσμο, είχε στο μυαλό του και την εμπλοκή Πηρούνια στην ομάδα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μία πιθανή εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου στην κυανόλευκη εταιρία, θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των 93 ατόμων που ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παναγιώτης Πούλιος προτείνει να παραπεμφούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου. Παράλληλα, είναι δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Ένα συνδυασμό που στήριξε με κάθε τρόπο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δύο στοιχεία που δίνουν τροφή για ποικίλα σχόλια.

Να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο κάτι. Ο Παπαθανασάκης πληρώνει, είναι μεγαλομέτοχος, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να επιλέγει αυτός τους ανθρώπους με τους οποίους θα ασκήσει διοίκηση. Ο ρόλος όμως ο δικός μας είναι να ασκούμε κριτική σε κάτι που θεωρούμε λανθασμένο. Και σε αυτή την περίπτωση ο Παπαθανασάκης θεωρούμε ότι οδηγείται σε μία λανθασμένη επιλογή, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να “σηκώσει” ο Ηρακλής. Διότι δεν μπορεί να διακόπτεις την συνεργασία με τον Παύλο Μυροφορίδη για λόγους ηθικής, όπως διαδίδουν εδώ και μέρες από την Μίκρα, και την ίδια στιγμή να τοποθετείς εκπρόσωπο της ΠΑΕ στις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου τον Νίκο Πηρούνια. Κάπου δεν κολλάει το ένα με το άλλο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top