Αν όχι τώρα, πότε;

Η ΠΑΕ έκανε το πρώτο βήμα και πλέον περιμένει την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας

Επειδή είναι καλό να διευκρινίζουμε κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, πριν μπούμε στην ουσία του σημερινού σχολίου τονίζουμε τα εξής…

Κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει σε κάποιον, αν θα πάρει ή όχι διαρκείας και φυσικά η αγάπη του κάθε ενός για την ομάδα του δεν μετριέται από το εάν, το πότε και το πόσα διαρκείας αγόρασε.

Άλλωστε και κόντρα στη λογική που επικρατεί στην Ελλάδα, η αγορά του διαρκείας δεν αποτελεί μια… χάρη του κόσμου προς τη διοίκηση, αλλά μια τίμια συναλλαγή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ουσιαστικά, ο κόσμος τροφοδοτεί την ομάδα με ρευστό σε μια περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχουν έσοδα από άλλες πηγές και αυτή σε αντάλλαγμα του εξασφαλίζει τη δυνατότητα να βλέπει τους αγώνες χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία της αγοράς εισιτηρίου πριν από κάθε παιχνίδι, μαζί με κάποια άλλα προνόμια τα οποία στην περίπτωση του φετινού Ηρακλή είναι αρκετά.

Αυτό το κείμενο λοιπόν απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από τώρα διαρκείας, αλλά κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν είναι νωρίς για κάτι τέτοιο περιμένοντας ίσως τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό παζάρι.

Τα επιχειρήματα τα οποία μπορεί να αντιτάξει κάποιος απέναντι σε αυτή τη λογική είναι πολλά και δεν αφήνουν περιθώρια σε όσους έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από τώρα το διαρκείας τους, να γυρίσουν την πλάτη στο σχετικό κάλεσμα της ΠΑΕ.

Αρκεί, όσοι από εσάς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, να αναλογιστείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ηρακλής μπήκε στη διαδικασία να δώσει προς διάθεση τα διαρκείας του, έχοντας μια διοίκηση η οποία -τουλάχιστον μέχρι τώρα- υλοποίησε και μάλιστα με το παραπάνω όλα όσα είχε υποσχεθεί στον κόσμο το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Ο Ηρακλής που ολοκληρώνει σε λίγα 24ωρα τις υποχρεώσεις του για τη Footballeague, έχει δημιουργήσει σε όλους την εντύπωση ότι αποτελεί ένα σύνολο το οποίο με λίγες αλλά προσεκτικές κινήσεις μπορεί να “απογειωθεί” αναλαμβάνοντας και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με λίγα λόγια οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή, είναι οι ιδανικές ώστε να πείσουν τον κόσμο να προμηθευτεί από τώρα το διαρκείας του.

Όχι για να μπει στην… παιδιάστικη λογική της καταμέτρησης των διαρκείας που πουλήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες, αλλά γιατί πολύ απλά… “γούσταρε” με όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο κοντά στον Ηρακλή και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι τα καλύτερα έρχονται .

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top