Δρούγας: “Επιστρέφει εκεί που του αρμόζει”

Ανταγωνιστικό Ηρακλή που θα παλέψει για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρωπή ευελπιστεί να δει του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα ο Παναγιώτης Δρούγας…

Ο παλαίμαχος άσος των “κυανόλευκων”, Παναγιώτης Δρούγας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM 89,4» και αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει ο φετινός Ηρακλής. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να συνδράμει στο έργο των ακαδημιών από όποιο πόστο του ζητηθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για εμένα δεν είναι επιτυχία που Ηρακλής γυρίζει στην Α’ εθνική καθώς εκεί είναι η θέση του. Η ομάδα πρέπει να είναι στις 4-5 πρώτες θέσεις και πιστεύω πως του χρόνου μπορεί να χτυπήσει και Ευρώπη. Την φετινή χρονιά όλα τα παιδιά ήταν μια γροθιά και αυτό φάνηκε και στην πορεία. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται, φτιάχνουν βάσεις και ο Ηρακλής τις έφτιαξε αυτές. Χωρίς αδειοδότηση βγήκαν νέα παιδιά με όρεξη για διάκριση. Πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά. Αν ο Ηρακλής πάρει 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές θα είναι πολύ ανταγωνιστικός του χρόνου».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ηρακλής:

«Αυτό είναι και η φανέλα. Ο Ηρακλής πάντα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πάντα παίζει για την νίκη. Τα παιδιά μπήκαν γρήγορα στην νοοτροπία της ομάδας. Βέβαια, φαίνεται και η δουλειά του προπονητή που κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά και πρέπει να τον εμπιστευτούμε αυτόν τον άνθρωπο».

Για τα παιχνίδια που θυμάται:

«Θυμάμαι ένα παιχνίδι στην Καιζερσλάουτεν όπου κερδίσαμε 2-0,τον τελικό στη Ξάνθη όπου μείναμε στην κατηγορία αλλά και το παιχνίδι με την Βίσλα που φάγαμε το γκολ στο 95’. Μετά από εκείνο το παιχνίδι όλα πήγαν στραβά».

Για το αν θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα σε θέματα ακαδημιών:

«Θα ήταν τιμή μου να πει ο Ηρακλής να βοηθήσω αυτή την ομάδα και χαίρομαι να μιλάω για αυτόν τον σύλλογο. Φέτος, ανοίγω μια ακαδημία δικιά μου και βοηθάω όσο μπορώ παιδιά. Ο Ηρακλής πρέπει να επενδύσει στις ακαδημίες και να βάλει παιδιά που έχουν φορέσει την φανέλα. Θα ήταν χαρά μου να ήμουν τα μάτια του Ηρακλή στη Πελοπόννησο».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top