Διακωμώδηση του ποδοσφαίρου εις τη νιοστή

Απίστευτες καταστάσεις στην Κορίνθο και στο ματς Παναχαϊκή-ΑΕΚ, με ρίψεις χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις και πολύ ξύλο

Όλα κυλούσαν ομαλά στον αγώνα στην Κόρινθο ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ μέχρι το 81′, λεπτό κατά το οποίο λίγο έλειψε να… τιναχθούν όλα στον αέρα. Συγκεκριμένα, σε εκείνο το λεπτό, ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με αστυνομικό, για να ακολουθήσει συμπλοκή.

Ένα επεισόδιο που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι πάνω στην ένταση της στιγμής, κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα και κατά του Αλέξη Κούγια. Οι δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να τους αποτρέψουν, έκαναν αδικαιολόγητη χρήση χημικών σε μια εξέδρα που καθόντουσαν κυρίως γονείς με τα παιδιά τους. Όπως ήταν φυσικό, το αποτέλεσμα ήταν η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική, οικογένειες να φεύγουν άρον-άρον από το γήπεδο και να παιχτεί αρκετό ξύλο ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους οπαδούς της Ένωσης.

Ο πανικός που επικράτησε στο διάστημα αυτό, έκανε τον Γιάχο να πάρει τους βοηθούς του στα αποδυτήρια χωρίς δεύτερη σκέψη, διατάσσοντας προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά. Χρόνος που χρειάστηκε, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο αγώνας να ολοκληρωθεί χωρίς άλλα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top