Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Την ευκαιρία στους ανέργους φίλους του Ηρακλή να παρακολουθήσουν δωρεάν την ομάδα τους από κοντά, την Κυριακή (31/5, 19:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο, δίνει η “κυανόλευκη” ΠΑΕ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής με την οποία, αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, προχωρεί στην έκδοση εισιτηρίων για τους ανέργους φίλους των “κυανόλευκων”. Αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα από τα γραφεία της Μίκρας και μόνο (από τις 12:30 μέχρι τις 18:00) να προμηθεύονται ένα από τα διαθέσιμα εισιτήρια στο όνομα τους μέχρι της εξάντλησης τους, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ  ανοίγει τις πόρτες στους άνεργους με τον Ολυμπιακό Βόλου και τους καλεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο την Κυριακή 31/5/2015 και ώρα 19.00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Παρασκευή 29/5/2015 και ώρα 12.30 έως και τις 18.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία στη Μίκρα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει την ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας του σε ισχύ για την απόκτηση ενός εισιτηρίου.

Ο αριθμός εισιτηρίων είναι περιορισμένος”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top