Τώρα χρειάζεται προσοχή…

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την επόμενη ημέρα μετά την έγκριση του κυανόλευκου φακέλου.

Η διαίσθηση που είχα μετά την απόρριψη του φακέλου σε πρώτο βαθμό, επιβεβαιώθηκε. Δεν θα μπορούσε ακόμη και αυτή η ΕΠΟ, να απορρίψει ένα φάκελο ΠΑΕ, η οποία έχει σχεδόν μηδενίσει το χρέος μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Ο Ηρακλής της Σούπερ Λίγκας, με αυτόν τον κόσμο, με αυτούς στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος και με αυτόν τον μεγαλομέτοχο, δείχνει έτοιμος για να ξαναποκτήσει όλα εκείνα που του στέρησε η εγκληματική οργάνωση.

Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή. Με το χαρτί της αδειοδότησης, ο Ηρακλής γίνεται και πάλι μαγαζί γωνία. Και όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν, τα… μαγαζιά γωνία είναι ο στόχος όλων εκείνων που θέλουν να πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Είναι βέβαιο ότι όλοι εκείνοι που είχαν ξεχάσει πως υπάρχει Ηρακλής, διότι πολύ απλά δεν είχε… ψωμί η υπόθεση, θα επιδιώξουν να χτίσουν γέφυρες.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ πιο έξυπνος από ότι θέλει να δείχνει προς τα έξω. Τώρα όμως τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για εκείνον, διότι θα πολλαπλασιαστούν οι… φίλοι του και οι… αγωνιούντες για το μέλλον του Ηρακλή.

Γι’ αυτό λοιπόν έχουν τη μεγάλη ευθύνη όσοι βρίσκονται δίπλα του, να τον προστατεύσουν.

Υ.Γ. Ο πατέρας του Κηπουρού θα φιλοξενηθεί άραγε σε κανένα ραδιόφωνο ή πλέον το κακό για συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς έγινε (βλέπε αδειοδότηση), οπότε δεν υπάρχει λόγος να αφήσει ο άνθρωπος τα χωράφια του;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top