Η τοποθέτηση του Τσιμικάλη

Διαβάστε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στέφανος Τσιμικάλης για το θέμα της αδειοδότησης…

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της αδειοδότησης του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League έχει ο Στέφανος Τσιμικάλης, ο οποίος κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να συγκεντρωθούν και να προσκομιστούν τα απαιτούμενα έγγραφα στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, φιλοξενήθηκε στην «Ώρα για μπλε» και μίλησε για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Αρχικά τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο ήθελε πολύ δουλειά. Από το διάστημα της πρωτοβάθμιας ειδικά μέχρι και την κατάθεση της έφεσης. Ηταν πολύ δύσκολη όλη αυτή η διαδικασία. Τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε για να συγκεντρώσουμε όλα τα έγγραφα. Δούλεψαν πολύ οι άνθρωποι στην ΠΑΕ για να συγκεντρωθούν όλα αυτά. Οι πέντε μέρες που μεσολάβησαν ήταν οι πλέον κρίσιμες. Εκεί ήταν το άγχος μας, γιατί ήθελε πολύ δουλειά και ο χρόνος πίεζε.

Για το αν περίμενε την θετική απόφαση, είπε: «Αν σας πω ότι περίμενα την απόφαση θα ακουστεί παράδοξο. Το ήλπιζα πως θα πάρουμε».

Ερωτηθείς για τον Παπαθανασάκη, απάντησε: «Ο κ. Παπαθανασάκης από την αρχή είπε πως θα εξυγιάνει την ομάδα και θα βάλει νέα γερά θεμέλια. Το κάνει. Ηταν διακαή επιθυμία του να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top