Η Φιλιώ του Ηρακλή (pics)

Η πηγή παραγωγής ταλέντων της Θεσσαλονίκης στην κολύμβηση περνάει βαθύτατη κρίση αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει στερέψει. Η Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 15 της χρόνια έχει τις προϋποθέσεις να δώσει πολλά.

Blue Girl, Διάφορα

Τις πρώτες της διεθνείς διακρίσεις πανηγύρισε φέτος η Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Ισραήλ και τη Ρουμανία, κατακτώντας μετάλλια και επιβεβαιώνοντας όσους μιλούν για μία κολυμβήτρια που έχει πολύ καλή προοπτική.

Ένα ασημένιο μετάλλιο (4Χ200μ. ελεύθερο) και δύο χάλκινα (200μ. ελεύθερο, 4Χ100μ. ελεύθερο) κατέκτησε στην πολυεθνή συνάντηση της Νετάνια, ενώ στην Οραντέα στέφθηκε βαλκανιονίκης κατακτώντας χρυσό στα 200μ. ελεύθερο και τα 4Χ200μ. ελεύθερο.

Όλα αυτά πριν κλείσει τα 16 της χρόνια (είναι γεννημένη στις 16 Σεπτεμβρίου 1999) και σε δύσκολες συνθήκες προπονητικά, αφού το χειμώνα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης μπορεί να προπονούνται μέχρι και 20 κολυμβητές σε μία διαδρομή.

Στην πισίνα βρίσκεται από τα εφτά της χρόνια, φοράει το σκουφάκι του Ηρακλή, κολυμπάει ελεύθερο από τα 50μ. μέχρι και τα 800μ. και συνδυάζει τις αθλητικές με τις μαθητικές της επιδόσεις. Όντας ακόμα μαθήτρια της πρώτης λυκείου, δεν έχει αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον αλλά θα ήθελε σε αυτό να συμπεριλάβει και την κολύμβηση.

Πηγή: Sportsfeed

 

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top