Ο Ηρακλής δίπλα στην “Αρωγή”

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται κοντά στην “Αρωγή”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Ηρακλής δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και βοηθάει τις οικογένειες συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Σήμερα (20/5) λοιπόν, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την Λάρισα, Εθελοντές της “Αρωγής Θεσσαλονίκης” θα μοιράσουν κουπόνια με αξία 4 ευρώ έκαστο.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων στην Αρωγή και από εκεί στις 40 οικογένειες συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη.

Βέβαια, αυτοί που θα προμηθευτούν το εν λόγω κουπόνι θα έχουν προτεραιότητα εισόδου στην αίθουσα προβολής της ταινίας την επόμενη Παρασκευή, αλλά και ένα αντίγραφο (DVD) με την πρώτη ταινία μικρού μήκους του Ηρακλή για την προσωπική συλλογή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Στα πλαίσια της συμμετοχής με την ταινία μικρού μήκους “Μία Ημέρα, μια Ζωή” στο διαγωνιστικό μέρος του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ, και σε συνεργασία με την “Αρωγή Θεσσαλονίκης”, ενημερώνουμε το φίλαθλο αλλά και σινεφίλ κοινό για την παρακάτω ενέργεια.
Σήμερα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, θα κυκλοφορήσουν κουπόνια με αξία 4€ έκαστο. Εθελοντές της “Αρωγής Θεσσαλονίκης” θα βρίσκονται ανάμεσά μας και θα μπορούν να σας προμηθεύσουν με τα εν λόγω κουπόνια.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων στην Αρωγή και από εκεί στις 40 οικογένειες συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη.
Όποιος επιλέξει να στηρίξει την ενέργεια αυτή θα έχει κερδίσει, την προτεραιότητα εισόδου στην αίθουσα προβολής της ταινίας την επόμενη Παρασκευή (μαζί με τη διοίκηση της ΠΑΕ, τους αθλητές και προπονητές της Α ομάδας και τους συντελεστές της ταινίας) αλλά και ένα αντίγραφο (DVD) με την πρώτη ταινία μικρού μήκους του Ηρακλή για την προσωπική συλλογή του.
Στόχος μας να γεμίσουμε την αίθουσα και παράλληλα να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα στις οικογένειες!
(Πληροφορίες για την παραλαβή του dvd και το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Φεστιβάλ θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση)”

tainies mikrou mikous

Σχετικά Άρθρα

Back to Top