Σκόρπισαν χαμόγελα… σκοράροντας (pics)

Για μία ακόμα φορά, ο Ηρακλής απέδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κάθε γκολ, ένα χαμόγελο. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα στο τουρνουά που έλαβε χώρα αυτό το διήμερο στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, για πολλοστή φορά, έδειξε πως αυτό που πρεσβεύει είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα. Κάτι που ξεφεύγει από τα στενά όρια, ενός αγώνα. Η ΠΑΕ Ηρακλής, σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, οργάνωσαν αυτό το διήμερο από κοινού το 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, “Σκοράρουμε για το χαμόγελο”

 

Σε αυτό συμμετείχαν εκατοντάδες μικρά παιδιά ηλικίας από 10 μέχρι 12 ετών, τα οποία χάρηκαν το ποδόσφαιρο και με κάθε τέρμα που σημείωναν, έστελναν ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, αν και βρίσκεται λίγους μήνες στα κοινά του Ηρακλή, έχει δείξει ωστόσο, πόσο κοντά είναι σε τέτοιες προσπάθειες, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Αλλωστε και ο ίδιος στον Καναδά, έχει δική του φιλανθρωπική οργάνωση, με την οποία βοηθάει χιλιάδες παιδιά του Καναδά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μαζί με τον γιο του Μάικλ, έζησαν αυτό το διήμερο, κάθε στιγμή της εκδήλωσης αυτής. Ηταν εκεί, παρών, μαζί με τα εκατοντάδες παιδιά που πήραν μέρος σε αυτό το τουρνουά. Μάλιστα, η “κυανόλευκη” παρέα, σήμερα μεγάλωσε, αφού το παρών έδωσε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, μαζί με τους Γιώργο Σαραμαντά και Παύλο Κυριακίδη.

Ολοι τους, έδωσαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος του “Χαμόγελο του παιδιού”, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τέτοιες προσπάθειες να βρίσκουν αρωγούς, μεγάλους συλλόγους όπως ο Ηρακλής. Ευχαριστούμε τον κ. Παπαθανασάκη, προσωπικά για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε από το ξεκίνημα της εκδήλωσης αυτής”.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής, δηλώσεις έκανε ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Νίκος Γραμμένος που τόνισε: “Η ΠΑΕ Ηρακλής για δεύτερη φορά είναι αρωγός της προσπάθειας που κάνει το “Χαμόγελο του παιδιού”. Εχουμε αποδείξει πως είμαστε κοντά σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση γίνεται. Η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήταν χαρά μας που εδώ, στο σπίτι μας, φιλοξενήσαμε τόσα μικρά παιδιά”.

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Ανδρέα Νικάκη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top