Η ομάδα τη δουλειά της

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δώσει άδεια στον Ηρακλή δεν πρέπει να επηρεάσει τα “κυανόλευκα” αποδυτήρια…

Ο Δημητρίου και η παρέα του στην ΕΠΟ, έκριναν για μια ακόμη χρονιά ότι ο φάκελος του Ηρακλή δεν είναι πλήρης, ανάβοντας -τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό- κόκκινο φως στο αίτημα των “κυανόλευκων” να τους δοθεί άδεια ενόψει τους νέου πρωταθλήματος.

 

Ίσως το  ότι η διοίκηση του Ηρακλή δεν οφείλει χρήματα στους ποδοσφαιριστές, δεν είναι μπλεγμένη σε κανένα από τα δεκάδες σκάνδαλα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν δυναμιτίζει το κλίμα πριν από  κάθε αγώνα κτλ να αποτελούν καλούς λόγους για να μην πάρει άδεια, καθώς χαλάει την… πιάτσα.

Να μην αναφέρουμε το ότι  ο Ηρακλής μαζεύει στο γήπεδο περισσότερο κόσμο από τις περισσότερες ομάδες της Superleague… Απαράδεκτα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο των δορυφόρων και των παραρτημάτων. Πολύ σωστά έπραξε λοιπόν η ΕΠΟ και δεν του έδωσε άδεια, καθώς μπορεί να αποτελέσει το κακό παράδειγμα και για άλλες ομάδες.

 

Το ζητούμενο για τους “κυανόλευκους” σε αυτή τη φάση είναι να μην επιτρέψουν η απόφαση της ΕΠΟ να  επηρεάσει σε αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα, αποπροσανατολίζοντας τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή σε μια κρίσιμη καμπή των Play Off.

 

Εκείνο το οποίο σίγουρα δεν βοηθά  προς αυτή την κατεύθυνση, είναι οι δημόσιες συζητήσεις σχετικά με το ποιοι δυο ποδοσφαιριστές -από ένα σύνολο πέντε “κυανόλευκων που λήγουν τα συμβόλαια τους-πρέπει να επιλεγούν ώστε να ανανεώσουν με τον Ηρακλή εξαιτίας των περιορισμών που θα υπάρξουν αν η ΠΑΕ δεν πάρει άδεια και σε δεύτερο βαθμό.

 

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία της μέχρι τώρα πετυχημένης πορείας της ομάδας, έχει να κάνει με την απόλυτη προσήλωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο κόσμος στον στόχο της ανόδου. Θα ήταν αυτοκαταστροφικό η κατάσταση αυτή να αλλάξει εξαιτίας συζητήσεων οι οποίες πρέπει να γίνουν δημόσια, αφού πρώτα ο Ηρακλής επιστρέψει εκεί που ανήκει.

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top