Θλιβερό σόου Κούγια…

Από την άκομψη παρεμβολή στις δηλώσεις Πουρτουλίδη, μέχρι το…”θα τα πούμε στα δικαστήρια” που είπε εισβάλλοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ηρακλής θα έπρεπε να λήξει 7-0 αντί για 2-0, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να υποβαθμίσει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων με τεχνητές εντάσεις σε διάφορα σημεία του γηπέδου, μετά το τέλος του αγώνα.

Σε πρώτη φάση, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής που έχει πάρει την απόφαση να…μετακομίσει την ομάδα του από την Πάτρα στην Κόρινθο, ακολούθησε τον προπονητή Δημήτρη Σπανό και τον Φουρλάνο στη συνέντευξη Τύπου. Κάποια στιγμή και ενώ μιλούσε ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, φώναξε κοντά του τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του και κάτι του είπε στο αυτί, αγνοώντας αγενώς τις δηλώσεις του προπονητή του.

Στη συνέχεια και ενώ τον λόγο είχε πάρει ο Νίκος Πουρτουλίδης, ο Αλέξης Κούγιας διαφώνησε με τα λεγόμενα του με αποτέλεσμα να τον διακόψει άκομψα, προκαλώντας την άμεση αντίδρασή του αρχηγού του Ηρακλή. “Σας παρακαλώ βλέπετε ότι εγώ σέβομαι και τις δύο ομάδες. Προσπαθήστε και εσείς να κάνετε το ίδιο” του είπε αρχικά για να πάρει τον λόγο ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής που εκτελεί και χρέη εκπροσώπου Τύπου, Θόδωρος Παπαδόπουλος: “Τώρα είναι σωστό να διακόπτεις τον παίκτη; Γι’ αυτό ήρθες εδώ;” τον ρώτησε.

Στο σκηνικό υπήρξε και αντίδραση των εκπροσώπων του Τύπου που δυσανασχέτησαν με την παρουσία του Κούγια στην αίθουσα. “Με τι ιδιότητα βρίσκεστε εδώ; Και γιατί;” του είπε ένας από τους συναδέλφους. “Εγώ είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής. Εσύ τι είσαι;” του απάντησε. “Εγώ είμαι δημοσιογράφος και αυτή είναι μια αίθουσα Τύπου. Εσύ με τι ιδιότητα είσαι εδώ;” ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος, αυτή τη φορά χωρίς να λάβει απάντηση.

Το κακόγουστο σόου όμως δεν είχε τελειώσει εδώ. Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τα αποδυτήρια των διαιτητών τα οποία έψαχνε εναγωνίως. Όταν τελικά τα βρήκε μπήκε μέσα στο καμαράκι και τους είπε: “Ετοιμαστείτε να τα πούμε στα δικαστήρια”. Ένας αστυνομικός που προσπάθησε να τον παρεμποδίσει στην προσπάθειά του να πλησιάσει το διαιτητικό καρέ, αφού πρώτα απωθήθηκε στη συνέχεια ο Κούγιας του είπε: “Μην μ’ ακουμπάς”.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top