Στα σκαριά η μαγιονέζα… ΗΡΑΚΛΗΣ!

Μετά την μπλε μουστάρδα, έρχεται η μπλε μαγιονέζα όπως αποκάλυψε στη “ΒlueCity” o Κώστας Μωραΐτης…

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City International 106,1» και την εκπομπή BlueCity (καθημερινά 15:00-17:00) φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μωραΐτης, υποστηρικτής του Ηρακλή και υπεύθυνος της βιομηχανίας τροφίμων με την επωνυμία “CONDITO ΑΕΒΕ”, για την καινοτόμο ιδέα της μπλε μουστάρδας σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής, τα εμπόδια που συνάντησε στην υλοποίηση του εγχειρήματος και την απήχηση που έτυχε, ενώ προέβη και στην αποκάλυψη του νέου προϊόντος που έρχεται να παρουσιαστεί λίαν συντόμως και έχει να κάνει με την μαγιονέζα του Ηρακλή χρώματος μπλε.

Ξεκίνησε λέγοντας πως «Το πρότζεκτ, η ιδέα ξεκίνησε σε μια συνάντηση που είχαμε με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκο Γραμμένο και με έναν δημοσιογράφο της ομάδας. Σε μια στιγμή της συζήτησης αναφέρθηκε αυτή η ιδέα. Εγώ υποσχέθηκα όσον αφορά την βιομηχανική παραγωγή πως αυτό το πρότζεκτ θα βγει λίαν συντόμως στον αέρα. Μας πήρε 3,5 μήνες αυτή η διαδικασία, υπήρχαν αντιδράσεις στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του εργοστασίου, δεδομένου του χρώματος ως ασυνήθιστο. Ευτυχίσαμε και ολοκληρώσαμε ένα προϊόν, το οποίο για μένα προσωπικά σαν παραγωγός και για να εφησυχάσω πολλούς καταναλωτές είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, σύμφωνα με τον νόμο, με μια χρωστική που απλώς προσδίδει χρώμα. Είναι η ίδια χρωστική που χρησιμοποιείται και στη ζαχαροπλαστική, η οποία δεν επηρεάζει την οσμή ούτε τη γεύση του προϊόντος παρά μόνο την οπτική του εικόνα. Το προϊόν αυτούσια ως έχει είναι από τις premium συνταγές που διαθέτει το εργοστάσιο”.

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην παραγωγή της μπλε μουστάρδας: “Μας προβλημάτισε αρκετά. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Δουλεύουμε σε μια βάση με στοιχειώδεις γνώσεις συνδυαστικής χρωμάτων, πόσο μάλλον όταν η βάση από κάτω δεν είναι λευκή.  Όπως προείπα δουλέψαμε περίπου 3,5 μήνες για αυτό το πρότζεκτ. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας αυτό το εγχείρημα δεν περιμέναμε σε καμιά των περιπτώσεων τέτοια ανταπόκριση ,ούτε από τους ανθρώπους των media, ούτε από τους καταναλωτές, όχι μόνο από τους φίλους του Ηρακλή. Ξεκινήσαμε με γνώμονα την αγάπη και την λατρεία που έχουμε για τον Ημίθεο. Ο ντόρος ήταν πέρα άλλης προσδοκίας”.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την πορεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, απάντησε: “Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε, δε νομίζω ότι μπορώ να επεκταθώ αρκετά, το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο και ελπιδοφόρο. Μακάρι να μπορέσουμε να το κρατήσουμε στην συνέχεια”.

Για την συμβολή του Νίκου Γραμμένου: “Είχε ενεργό ρόλο ακόμα και στην  ανάπτυξη της τελικής μακέτας, η οποία είναι το Α και το Ω. Με την ΠΑΕ Ηρακλής που έχουμε συνεργασία σε επίπεδο χορηγού είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top