Η Terranova νέος υποστηρικτής της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ηρακλής επιλέγει συμπληρώματα διατροφής TERRANOVA…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μία νέα συνεργασία χορηγικού προγράμματος, εγκαινίασε από σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής. Πιο συγκεκριμενα η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Τerranova θα είναι στο πλευρό του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα νέα συμπληρώματα TERRANOVA, που ήδη κυκλοφορούν σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες, ήρθαν και στην Ελλάδα από την ΒΙΟΝΑΤ. Τα TERRANOVA ξεχωρίζουν για τη φυσικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, προσφέροντας ολοκληρωμένη φροντίδα τόσο στον επαγγελματία αθλητή αλλά και για κάθε άλλο άνθρωπο (από βιταμίνες και μέταλλα μέχρι πιο εξειδικευμένα προϊόντα) που αναζητεί λύση σε καθημερινά προβλήματα με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Συγκεκριμένα συνδυάζουν 4 μοναδικά πλεονεκτήματα:
– 100% αγνά και φυσικά
– Χωρίς καθόλου χημικά πρόσθετα και συντηρητικά
– Μέγιστη απορρόφηση, χάρη στο συνεργιστικό μείγμα βοτάνων Magnifood
– Αναλλοίωτη δραστικότητα των βοτάνων και των υπερτροφών, που είναι ολόκληρα και αληθινά και όχι εκχύλισμα, γεγονός που μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους

Η σειρά TERRANOVΑ καλύπτει πολλαπλές ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου, όπως ενέργεια και τόνωση, αρθρώσεις και αποκατάσταση τραυματισμών, αποτοξίνωση και αδυνάτισμα, στρες και αϋπνία, προστασία πεπτικού, ουροποιητικού και ανοσοποιητικού συστήματος και πολλά άλλα. Αναζητήστε τα TERRANOVA στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα τη σειράς TERRANOVA στο www.bionat.gr/terranova.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top