Έλεγχος ταυτοποίησης στα επίσημα

Η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην παρακάτω κίνηση ώστε να διασφαλίσει την ομαλή είσοδο του φίλαθλου κοινού στο γήπεδο, για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ που αφορά την ομαλή είσοδο στο σκέπαστρο για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων του Ηρακλή.

Οι κάτοχοι των διαρκείας Gold και Silver, καλούνται να έχουν μαζί τους το διαρκείας τους και να το επιδεικνύουν άμεσα όποτε τους ζητηθεί.

Όποιος δεν είναι κάτοχος διαρκείας Gold και Silver, παρακαλείται να επιλέξει θέση στο υπόλοιπο σκεπαστό τμήμα (Θύρα 4 και Θύρα 6 του γηπέδου), ενώ θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοποίησης στοιχείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ.

Στα πλαίσια διασφάλισης της ομαλής εισόδου και παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων από το Σκεπαστό τμήμα του γηπέδου θα ισχύουν ΑΥΣΤΗΡΑ τα παρακάτω:

ΤΜΗΜΑ GOLD
• Δικαίωμα εισόδου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου Gold Διαρκείας και ΜΟΝΟ στην αναγραφόμενη επάνω στο εισιτήριο Θέση και Σειρά.

ΤΜΗΜΑ SILVER (αριστερά & δεξιά από τα Gold)
Δικαίωμα εισόδου έχουν:
• Οι κάτοχοι εισιτηρίου SILVER Διαρκείας
• Oι κάτοχοι προσκλήσεων
• Όσοι βρίσκονται στη λίστα προσκεκλημένων της ΠΑΕ
• Οι αθλητές εκτός αποστολής (Α΄ομάδα)
• Οι συγγενείς των αθλητών (Ά ομάδας)

Οποιοσδήποτε άλλος παρακαλείται να επιλέξει θέση στο υπόλοιπο σκεπαστό τμήμα (Θύρα 4 και Θύρα 6 του γηπέδου) και να διευκολύνει το έργο της φύλαξης και του ελέγχου, με τη συμμόρφωσή του ως προς την οδηγία αυτή.

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ GOLD ΚΑΙ SILVER ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΙ ΔΕ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ, ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top