Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας ο Ηρακλής

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ανοιχτής Κατηγορίας (ΟΠΕΝ) που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Απριλίου, συμμετέχει ο Ηρακλής.

Άλλα αθλήματα

Το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή κάνει μια νέα προσπάθεια και με κορίτσια από το τμήμα στελεχώνει την ομάδα γυναικών που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής κατηγορίας. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου και μετά από αρκετά χρόνια οι «κυανόλευκες» θα έχουν συμμετοχή με ομάδα γυναικών στον τελικό του κόμπο και του highlight.

Η ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται το Σάββατο (18/04) και αποτελείται από πιο έμπειρες και πιο νεαρές αθλήτριες και συγκεκριμένα από τις: Μιχαέλα Κοστράκη, Αγγελική Βουχάρα, Μαρία Μεχανετζίδου, Ολυμπία Φεσλίογλου, Ιωάννα Στεργιούλα, Ελισάβετ Βαϊνδιρλή, Αλίκη Κουθουρίδου, Κωνσταντίνα Ουσταμπασίδου, Αντιγόνη Κακιούση, Στεφανία Γιαννέλη, Ερμιόνη Χριστοδούλου και αναπληρωματική την Βικτώρια Κωνσταντινίδου. Προπονήτρια της ομάδας είναι η Νίνο Μποτσοροσβίλι.

Η τελευταία διάκριση σε επίπεδο γυναικών ήταν το 2008 με το χάλκινο μετάλλιο στο ντουέτο, με τις Ευγενία Κουτσούδη και Σάντρα Τρακασοπούλου και πλέον μετά από ένα διάστημα χρόνων η ομάδα κάνει σταθερά βήματα ανόδου.

Back to Top