Ας τους τσακίσουμε…όλους! Με ένα σύνθημα…

O #Μιντιακλής δίνει το πρώτο σύνθημα για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ροπαλιές

Τα ψέματα τελείωσαν. Η ώρα πλησιάζει. Δεν θα πω πολλά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μου ζητήθηκε, αλλά δεν θα βάλω κανένα βίντεο από παλιές κερκίδες. Το βρίσκω ανώφελο. Ο Ηρακληδέας δεν χρειάζεται κανένα βίντεο για να παρατήσει τον καναπέ του και να έρθει στο γήπεδο. Κάθε φίλος αυτής της ομάδας ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Κάθε γριά ξέρει πολύ καλά γιατί επέλεξε αυτόν τον δρόμο, τον δύσκολο. Αυτή την ομάδα την δύσκολη. Και ξέρει πολύ καλά που θα είναι αύριο, τι θα κάνει και πως θα το κάνει.

Κάθε Ηρακληδέας είναι πoρωμένος με την ομάδα του από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της ημέρας. Αφήστε λοιπόν τους υπόλοιπους να σκούζουν. Αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους. Αφήστε τους να μας χαζεύουν. Να θέλουν αλλά να μην μπορούν ξανά. Εμείς εδώ και μήνες ζούμε στον κόσμο τον δικό μας. Και θα συνεχίσουμε να ζούμε, μέχρι να δούμε τον ΗΡΑΚΛΗ μας ψηλά. Εκεί που πρέπει. Στο κορυφαίο σκαλοπάτι. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Κόντρα στην ίδια την λογική…

Όπως είχε πει και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ κάποτε…”θα πολεμήσουμε με όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση, με όλο και περισσότερη δύναμη, όποιο και αν είναι το κόστος. Θα πολεμήσουμε στις παραλίες, θα πολεμήσουμε στα αεροδρόμια, θα πολεμήσουμε στα χωράφια και στους δρόμους, θα πολεμήσουμε στους λόφους· δεν θα παραδοθούμε ποτέ”!

Η ώρα έφτασε λοιπόν! Ήδη οι σφυγμοί χτυπούν “κυανόλευκα”. Ζούμε γι’ αυτές τις ημέρες. Ζήσαμε γι’ αυτές τις ημέρες. Γεννηθήκαμε γι’ αυτές τις ημέρες. Ρουφήξαμε κάθε στιγμή δίπλα σ’ αυτόν τον σύλλογο, όσες πίκρες κι αν περάσαμε. Πονέσαμε αλλά δεν λυγίσαμε. Και τώρα; Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Όλοι μαζί και μόνοι μας. Μόνοι μας εναντίον όλων. Με πάθος, με φωνή, με τραγούδι, με αγάπη στην γαλάζια βαβυλώνα που άντεξε ετούτο τον αιώνα. Να κάνουμε αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε. Αυτό για το οποίο ζήσαμε.

Να φωνάξουμε όλοι!!! Να φωνάξουμε τόσο, μέχρι να πέσουνε τα μάτριξ. Να ακουστούμε παντού. Να μας ακούσουν και αυτοί που έφυγαν νωρίς και αύριο θα μας καμαρώνουν από ψηλά. Να βγάλουμε ότι μας κατατρώει σε φωνή, σε τραγούδι. Κάντε την αυριανή ημέρα γιορτή. Καταθέστε λαρύγγια, καταθέστε τον εαυτό σας σ’ αυτό το ωραίο, σ’ αυτό το ατίθασο, σ’ αυτό το ανυπότακτο. Στον μεγάλο ΗΡΑΚΛΗ. Είτε είστε 10 ετών, είτε 40, είτε 50 είτε 100, ας φτιάξουμε αυτή την ημέρα δική μας. Δική μας για πάντα. Να την διηγούμαστε μέχρι να πεθάνουμε.

Η πόλη είναι ΜΠΛΕ. Οι μέρες της μιζέριας τελειώνουν. Πάμε να τους τσακίσουμε…

….ΟΛΟΥΣ!!!

ΗΡΑ ΟΛΕ…

ΥΓ: Το σάουντρακ της σημερινής ημέρας…

ΥΓ2: Μηνύματα στο [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top