Τρία μετάλλια για τη Ραυτοπούλου στο Ισραήλ

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η εμφάνιση της Φιλιώς Ραυτοπούλου στο πλαίσιο των Πολυεθνών Συναντήσεων Εφήβων-Νεανίδων στη Νετάνια του Ισραήλ.

Άλλα αθλήματα

Η αθλήτρια του Ηρακλή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο, με χρόνο 2:07.08 ενώ κατέκτησε επίσης τη δεύτερη θέση με την ομάδα στα 4Χ100 Μικτή Ομαδική (αποτελούμενη από τις Λεμπλ, Μαρκαντέ, Ραυτοπούλου και Μητσάκου), με επίδοση 3:55.96 και την τρίτη θέση ως μέλος της Εθνικής Νεανίδων στα 4Χ200 ελεύθερο (αποτελούμενη από τις Ραυτοπούλου, Κούκουλα, Μαρκαντέ, Λεμπλ) με χρόνο 8:36.55.

Στην πρώτη της κλήση στην Εθνική ομάδα η Φιλιώ Ραυτοπούλου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Όπως δήλωσε η ίδια μαζεύει εμπειρίες για τη συνέχεια ενώ αφιέρωσε το μετάλλιο της στον προπονητή της και στον Ηρακλή. «Το συγκεκριμένο κολυμβητήριο είναι πάρα πολύ καλό… οι συνθήκες ήταν ιδανικές έκανα κοντά στο ρεκόρ μου αλλά θα ήθελα να πάω και λίγο πιο κάτω , πάντως κρατάμε το γεγονός οτι πήρα το χάλκινο μετάλλιο.. κέρδισα πολλές εμπειρίες που θα μου χρησιμεύσουν αρκετά στην συνέχεια της πορείας μου… Φυσικά θα το αφιερώσω στον προπονητή μου και στον σύλλογο μου τον Ηρακλή».

Η ελληνική αποστολή κατέκτησε την πρώτη θέση στην Πολυεθνή συνάντηση Εφήβων-Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στη Νετάνια του Ισραήλ. Συγκέντρωσε 386 βαθμούς (194 στα κορίτσια και 192 στα αγόρια), αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Πολωνία, με 380 και στην τρίτη τη Βραζιλία με 338. Είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική αποστολή κερδίζει τη διοργάνωση ενώ οι αθλητές της Εθνικής κατέκτησαν συνολικά 21 μετάλλια, εκ των οποίων 8 χρυσά, 5 αργυρά και 8 χάλκινα.

Back to Top