Στα 10 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου

Τι αναφέρει ο Αγροτικός Αστέρας για τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια, τον τρόπο διάθεσης, αλλά και τις τιμές αυτών εξέδωσε και η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.

Οπως αναφέρει η διοίκηση των “σταχυοφόρων” η τιμή εισόδου στο γήπεδο, για τους φίλους του Ηρακλή, ορίστηκε στα δέκα ευρώ.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 28/3, στις 15:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ για τους φίλους του Αγροτικού Αστέρα και δεν θα ισχύσει για λόγους ασφαλείας η δυνατότητα δωρεάν εισόδου στους ανέργους. Τα εισιτήρια είναι στη διάθεση των φίλων των «σταχυοφόρων» από αύριο, Παρασκευή, στα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας (Γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης, Διγενή Ακρίτα 6).

Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο), στρατιώτες (επιδεικνύοντας τη στρατιωτική ταυτότητα), μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και ηλικιωμένους (άνω των 60 ετών και με την επίδειξη ταυτότητας) ισχύει ειδική τιμή εισόδου που αντιστοιχεί σε 5 (πέντε) ευρώ. Οι παραπάνω ειδικές τιμές ισχύουν μόνο για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.

Στους φίλους του Ηρακλή παραχωρούνται 1000 (χίλια) εισιτήρια των 10 ευρώ, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται από αύριο, Παρασκευή, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας (Γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης, Διγενή Ακρίτα 6) και τη μέρα του αγώνα από το εκδοτήριο της Θύρας 2 (επί της 28ης Οκτωβρίου).

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top