Μέχρι τον ημιτελικό, έχουμε τέσσερις “τελικούς”

Η συντακτική ομάδα της BlueArena σχολιάζει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

BlueArena, Απόψεις

Ο φετινός Ηρακλής έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ειλικρινείς, η Ξάνθη ερχόταν δεύτερη στη λίστα των προτεινόμενων αντιπάλων, μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αν θέλουμε να μιλήσουμε με ποσοστά, είμαστε ακριβώς στο “50-50”. Το παιχνίδι του Καυτανζογλείο είναι πολύ σημαντικό. Αν πάρει καλό αποτέλεσμα ο Ηρακλής, τότε στην κυανόλευκη Ξάνθη οι πιθανότητες επιστροφής σε τελικό κυπέλλου έπειτα από 28 χρόνια, θα είναι πολλές. Πάρα πολλές.

Μέχρι τον πρώτο ημιτελικό, μεσολαβούν περίπου είκοσι ημέρες. Ή καλύτερα, τέσσερις τελικοί για το πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από τον αυριανό (18/3) με την Λαμία. Ο Ηρακλής θα επιδιώξει το απόλυτο για να μπει στα πλέι οφς με αέρα τουλάχιστον 7-8 βαθμών από τον τρίτο, σε μία διαδικασία που -μακάρι να διαψευσθούμε- αναμένεται να γίνουν… όργια. Παρόμοια ή χειρότερα με αυτά που γίνονται σε κάθε παιχνίδι της Παναχαϊκής του Κούγια.

Γι’ αυτό λοιπόν άπαντες στη Μίκρα, οφείλουν να επικεντρωθούν στα τέσσερα ματς που ακολουθούν και όχι στον πρώτο ημιτελικό. Οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται τελικό και εκδρομή στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες όμως (ακόμη) όχι. Αυτό θα συμβεί μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top