Χάλκινο μετάλλιο για την Φιλιώ Ραυτοπούλου (video)

Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου.

Άλλα αθλήματα

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών η ομάδα της Open κατηγορίας.Σε ένα αρκετά γρήγορο Πρωτάθλημα (για Χειμερινό) η ομάδα μας αγωνίστηκε με 7 κολυμβητές οι οποίοι είχαν αξιόλογη παρουσία και έθεσαν τις βάσεις για καλύτερη πορεία στο καλοκαιρινό έχοντας και πλήρη ομάδα.

Με εξαιρετική εμφάνιση στα 200μ ελεύθερο Γυναικών η Φιλιώ Ραυτοπούλου κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ,έκανε νέο ρεκόρ συλλόγου,κατέκτησε την 3η θέση και έδειξε πως είναι έτοιμη να αρχίζει να πρωταγωνιστεί και στις Γυναίκες παρά το νεαρό της ηλικίας της.Ο χρόνος της Φιλιώς (2.05.41) είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στις Κορασίδες και ίσως αποτελέσει το εισητήριο για την κλήση της στην Εθνική ομάδα.Πολύ καλή παρουσία είχε και στα 100μ ελεύθερο κατακτώντας την 7η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου.

Καλές εμφανίσεις και ρεκόρ χρονιάς είχαν οι τρεις ”μεγάλοι”  Χαρατάσος Χρήστος,Κιτσούλης Χρήστος και Παπανικολάου Χριστίνα χάνοντας στις λεπτομέριες κάποιον τελικό ενώ η Χριστίνα βελτίωσε το δικό της ρεκόρ συλλόγου στα 50μ πρόσθιο με 35.05.

Τέλος στην παρθενική τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών οι ”μικροι” της ομάδας (2000 γεννηθείς) Στεφόπουλος Θανάσης,Παπχιάνος Γιώργος και Λιακοπούλου Μελίνα είχαν αρκετά καλή παρουσία κερδίζοντας πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

 


*Πηγή: http://www.iraklis-swimm.gr

Back to Top