“Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου”

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τοποθετήθηκε για το παιχνίδι του Σαββάτου (17/01) μεταξύ της Λάρισας και του Ηρακλή…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΛ, τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου και δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις Πλεξίδα.

Αναλυτικά:

Για το ματς του Σαββάτου: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με μία ομάδα που είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στον όμιλο. Έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Εμείς είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, έχουν γίνει πολλές αλλαγές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Για την εικόνα του από τον Ηρακλή: «Γνωρίζω πολύ καλά και τους παίκτες και τον προπονητή. Είναι μια καλή ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική του θέση. Έχει ένα κράμα ποιοτικών έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ωστόσο, η φετινή διαφορά έχει να κάνει με την διοικητική σταθερότητα. Και πέρσι είχε καλή ομάδα και αξιόλογους παίκτες, όμως, δεν υπήρχε διοικητική ηρεμία».

Για την επίμαχη δήλωση Πλεξίδα: «Τώρα το πληροφορήθηκα κι εγώ. Αφορά το διοικητικό κομμάτι και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Εγώ είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και όλη μου η συγκέντρωση είναι πως θα διορθώσω τα αγωνιστικά ζητήματα. Οι παράγοντες έχουν τα δικά τους θέματα, εμείς κοιτάμε τα αγωνιστικά».
*Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top