Επιστολές διαμαρτυρίας σε ΚΕΔ και Football League

Ο Ηρακλής δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα και τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Παπαϊωάννου να περάσουν στο απυρόβλητο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα όσα τραγελαφικά δήλωσε χθες το μεσημέρι σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητα από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής, παρά την δήλωση του Σπύρου Παπαθανασάκη και την τοποθέτηση του Παύλου Μυροφορίδη π0υ καταγράφηκαν ως πρώτες αντιδράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Ηρακλής, τα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταθέσει τις καταγγελίες και τους προβληματισμούς της επίσημα, με την μορφή επιστολών στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και την Football League, προς γνώση των υπευθύνων για όλα όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί τις τελευταίες ώρες.

Η γκάφα του προέδρου της Λαμίας να παραδεχθεί δημόσια ότι είχε συνομιλία με τον διαιτητή της συνάντησης Ηρακλή – Εθνικού Σερρών, αλλά και τα όσα αβάσιμα ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι του κυπέλλου, θα έχουν τις επιπτώσεις τους.

Ο τρόπος αυτός άλλωστε, αποτελεί και μια καλή ευκαιρία, ώστε να γίνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο Ηρακλής είναι συσπειρωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση από παράγοντες-φωτοβολίδες που μπορούν να αυτοδιαφημίζονται πετώντας αδιακρίτως και χωρίς αιδώ λάσπη στον ανεμιστήρα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top