Πότε (επιτέλους) θα πάρει πέναλτι ο Ηρακλής; (Video)

Οι φάσεις για τις οποίες “φωνάζει” ο Ηρακλής χωρίς ωστόσο οι διαιτητές να καταλογίσουν την παράβαση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Για μία ακόμα αγωνιστική (φτάσαμε στην 7η) ο Ηρακλής δεν έχει την αντιμετώπιση που πρέπει από την διαιτησία. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική, είναι η παράβαση που δεν καταλογίζεται υπέρ του Εμανουελ Περόνε.

Και ο Μπλούνας κλείνει τα μάτια του σε ένα ακόμα ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ των “κυανόλευκων”. Τα παραδείγματα φέτος πολλά. Ας τα θυμηθούμε…

Απαραίτητη σημείωση, πως ο Ηρακλής φέτος δεν προσπαθεί μέσα από διαιτητικά λάθη να κρύψει τυχόν αδυναμίες του, καθώς παραμένει πρώτος και αήττητος, παρόλα αυτά οι διαιτητές οφείλουν να σέβονται την ομάδα και να μην προκαλούν με τις αποφάσεις τους.

Ο Ηρακλής ζήτησε, αλλά δεν πήρε ποτέ πέναλτι στον Τύρναβο. Και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, η μία του Ντιέγκο Ρομάνο, η άλλη του Πασχάλη Κάσσου. Επίσης στο Αιγίνιο, είναι η φάση ανατροπής του Ρομάνο (σχετικό βίντεο) με τον Ζούγρα να είναι ο μοναδικός που δεν είδε τίποτα στην συγκεκριμένη φάση.

Ενώ πέναλτι έχει γίνει και πάνω στον Πουρτουλίδη στο παιχνίδι με τον Φωκικό. Βέβαια, η απορία για τον μη καταλογισμό τους μεγαλώνει από τη στιγμή που οι “κυανόλευκοι”, έχουν σε κάθε παιχνίδι κατοχή περίπου στο 65-70% και ολοκληρώνουν τα παιχνίδια με πάνω από δέκα τελικές φάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top