«Θέλουμε τη νίκη»

Σημαντικό και δυνατό παιχνίδι το αυριανό κόντρα στον Άρη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο στις 14.00 (Ιβανώφειο) τον Άρη για την  7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.

Ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι καθώς με μία νίκη οι «κυανόλευκες» έχουν την ευκαιρία να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Θανάσης Κυρκούσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όπως τόνισε η ομάδα θέλει πολύ τη νίκη και θα την επιδιώξει με κάθε τρόπο.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι θα καθορίσει την πορεία της ομάδας και την κατάταξή μας βαθμολογικά.

Φέτος είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα για το γυναικείο τμήμα καθώς αποχώρησαν από την ομάδα πέντε αθλήτριες -γυναίκες- και οι καινούριες που είναι ουσιαστικά νεάνιδες καλούνται να καλύψουν το κενό. Είναι πιο δύσκολο, κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν περισσότερο.

Η ομάδα μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας. Δώσαμε παιχνίδια με ομάδες με μέσο όρο 25-27 ενώ εμείς στα 17-18.Τα κορίτσια προσπαθούν και δουλεύουν πολύ. Θέλουν χρόνο αλλά δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια γιατί μας κυνηγούν τα αποτελέσματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι δυνατό το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε αυτή τη νίκη πολύ και θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο.

Μακάρι ο κόσμος να έρθει και να είναι σύμμαχος γιατί και τα κορίτσια είναι νέα».

 

 

*Οι δηλώσεις έγιναν στον Libero FM, στην εκπομπή «Ώρα για μπλε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top