Διεκόπη το Ερμής Λαγκαδά – Ηρακλής

Η υγρασία στο παρκέ και ο κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση να το διακόψουν, ενώ για την ημερομηνία που θα συνεχιστεί θα αποφασίσει η Ομοσπονδία

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κι όμως! Στο 2014 διακόπτονται αγώνες μπάσκετ εξαιτίας της υγρασίας που υπάρχει στο παρκέ από την βροχή και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών!

Αυτή τουλάχιστον ήταν και η βασική αιτία οριστικής διακοπής της αναμέτρησης του Ερμή Λαγκαδά με τον Ηρακλή, στο 13′. Οι διαμαρτυρίες -για όσο διήρκεσε ο αγώνας- από τους παίκτες (ακόμη και αυτούς του Ερμή) ήταν πολλές ενώ για να διακοπεί προσωρινά στο 11′ χρειάστηκε να γλιστρήσουν τρεις παίκτες (Κοθράς, Δέσπος, Ακεψιμαίδης) και να κινδυνέψουν με τραυματισμό.

Η διακοπή αυτή διήρκεσε δέκα λεπτά με τους διαιτητές να προειδοποιούν ωστόσο τους υπεύθυνους του κλειστού (Δήμος) ότι ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά εάν γλιστρήσει παίκτης ξανά, κάτι που συνέβη δύο λεπτά αργότερα, με αποτέλεσμα τελικά να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για να συμπληρώσουν το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, πρόβλημα υπήρξε και με την οροφή του κλειστού καθώς υπήρχαν σημεία που έσταζε από την βροχή, άλλα όπως και να έχει , ακόμη και υγρασία ήταν αρκετή για αποτελέσει κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών.

Τώρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα συνεχιστεί ο αγώνας, είναι η Ομοσπονδία που πρέπει να ορίσει νέα ημερομηνία. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 12.25 οπότε και διακόπηκε και με το σκορ στο 25-16, ενώ αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι δεν διεξαχθεί αύριο, όπως συμβαίνει δηλαδή με τα παιχνίδια του ποδοσφαίρου, που δεν διακόπτονται με υπαιτιότητα κάποιας ομάδας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα: 

Α’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: 4-4 (3′) 16-10 (7′), 23-16 (10′)

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι ο Ηρακλής και βρίσκεται σχεδόν από το ξεκίνημα πίσω με 23-16. Οι “κυανόλευκοι” χρειάζεται να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στην επίθεση, αλλά και την αμυντική τους λειτουργίας για να ελέγξουν το παιχνίδι.

B’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: Στο 10:25 οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν προσωρινά το παιχνίδι καθώς διαπιστώθηκε ότι στο παρκέ υπάρχει πολύ υγρασία, ενώ και η οροφή του κλειστού στάζει εξαιτίας της δυνατής βροχής. Για να παρθει η απόφαση χρειάστηκε να γλιστρήσουν τρεις παίκτες (Δέσπος, Κοθράς, Ακεψιμαίδης) χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν. To παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι, αλλά στο 12.30 διακόπηκε και πάλι.

25-16 (12′)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top