“Όλα είναι τελείως διαφορετικά”

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μιλάει στην BlueArena για την χθεσινή (25/10) νίκη και το νέο Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένας εκ των κορυφαίων (και) της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ, ήταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Ο δεξιός μπακ του Ηρακλή μίλησε στην BlueArena για το παιχνίδι, το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και συγκρίνει το πέρσι με το φέτος…

“Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι για τρίτο παιχνίδι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο, δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και φυσιολογικά ήρθε η νίκη. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, μιας και ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια”.

Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα ήταν εξαιρετική για 90 λεπτά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα που δεν ήταν τόσο καλή στο δεύτερο ημίχρονο.

“Αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω ότι είναι και λογικό, αφού μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα, η ομάδα αποκτά ομοιογένεια. Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε”.

Έλειπε ο Περόνε, ωστόσο ο αντικαταστάτης του πέτυχε τα γκολ της νίκης.

“Η ομάδα έχει βάθος και αυτό φαίνεται. Όλα τα παιδιά είναι σημαντικά και θα δώσουν λύσεις”.

Ήσουν και πέρσι στην ομάδα. Τι έχει αλλάξει στον φετινό Ηρακλή; 

“Τα πάντα. Το κυριότερο είναι ότι φέτος υπάρχει οργάνωση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, υπάρχει θετική αύρα. Όλα κυλούν ρολόι. Όλα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με πέρσι”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top