Επίσκεψη στο Blue Village (photogallery)

Στο Δημοτικό Σχολείου Ασβεστοχωρίου βρέθηκαν σήμερα οι Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου μα πάνω από όλα του ονόματος του Ηρακλή, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημοτικό Σχολείο του «Blue Village» όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το Ασβεστοχώρι.

Την «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική αντιπροσωπεία που συνόδευσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Θεόδωρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές που είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολλά αυτόγραφα, αλλά και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.

Παράλληλα, αντάλλαξαν πάσες με τους ποδοσφαιριστές στην αυλή του σχολείου, που πλημμύρισε από μπλούζες με τον Ημίθεο στο στήθος, ενώ νωρίτερα συζήτησαν με τον τεχνικό των «κυανολεύκων», θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και αυτά που αφορούν ζητήματα της ομάδας, τους στόχους, τα συναισθήματα που νιώθουν όταν στέλνουν την μπάλα στο πλεχτό.

«Ήταν μία ακόμη πολύ ευχάριστη εμπειρία η παρουσία μας στο Ασβεστοχώρι, στο οποίο νιώσαμε άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου και ειδικά των μικρών παιδιών γι’ αυτή την ομάδα. Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας, καθώς βλέπουμε πόσο μεγάλη ανταπόκριση έχει η κίνηση αυτή» τόνισε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Πουρτουλίδης, υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά. Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση που σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Τέλος από την πλευρά του ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, επεσήμανε: «Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα η σημερινή, καθώς είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τα παιδιά, να μιλήσουμε και να νιώσουμε την αγάπη τους για την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top