Χάος στο Βελιγράδι (Videos)

Οριστική διακοπή στο Σερβία – Αλβανία.

Μια… αλβανική σημαία (με τον χάρτη του Κοσόβου) ήταν η σπίθα που έφερε την έκρηξη στο Βελιγράδι! Μπορεί να μην υπήρχαν οπαδοί των φιλοξενούμενων, ωστόσο  ένα μη επανδρωμένο ελικόπτερο με τη σημαία της Αλβανίας προκάλεσε τα επεισόδια οπαδών της Σερβίας με την Αστυνομία. Το ματς διακόπηκε στο 40′ με τον διαιτητή να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Λίγο πριν τη διακοπή, ο Μήτροβιτς κατέβασε τη σημαία, με τους παίκτες της Αλβανίας να αντιδρούν σε αυτή την ενέργεια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο, οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι και έδωσαν… ασίστ στους οπαδούς. Οι Σέρβοι επιτέθηκαν στους Αλβανούς με αντικείμενα, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα για να σώσει την κατάσταση. Παράλληλα, οι Σέρβοι αστυνομικοί συνέλαβαν 45 οπαδούς της Αλβανίας που επιχείρησαν να δουν το ματς, αφού είχε ανακοινωθεί η απαγόρευση μετακίνησης.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τους οπαδούς να μπουκάρουν στο μπουθ που κάλυπτε την αναμέτρηση, να… αρπάζουν τα μικρόφωνα και να προσβάλλουν σε ζωντανή σύνδεση τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top