Το “έλα να δεις” με τις πλαστές ενημερότητες…

Σύμφωνα με το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας, Βέροια, Ιωνικός και Προοδευτική κατέχουν πρωτιά στις πλαστές ενημερότητες από το 2005 μέχρι σήμερα

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν για μία ακόμη φορά στον χώρο του ποδοσφαίρου και κάποιοι…εξακολουθούν καθημερινά να ανακαλύπτουν την Αμερική. Ποιος ξέρει όμως; Ίσως να την πληρώσει και πάλι ο Ηρακλής, αφού σύμφωνα με τα όλα όργανα του, το 2011 ήταν η μοναδική ομάδα που έπρεπε να πληρώσει τα σπασμένα ενός διαβρωμένου μέχρι το κόκκαλο -όπως αποδεικνύεται καθημερινά πλέον – αθλήματος στην χώρα μας.

Τι συνέβη; Απλά στο σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της “Δίκης” του ΣΚΑΙ, το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας για τις πλαστές ενημερότητες των ομάδων που αφορά το διάστημα 2005 μέχρι σήμερα παραδόθηκε στον εισαγγελέα Αθηνών, Χάρη Λακαφώση και είναι…καταπέλτης.

Βάσει του πορίσματος, στην κορυφή του πίνακα με έξι πλαστές ενημερότητες βρίσκονται οι Βέροια, Ιωνικός και Προοδευτική και η εισαγγελία θα προχωρήσει εντός των ημερών σε κλήσεις φυσικών προσώπων, αφού ερευνώνται βαρύτατα κακουργήματα.

Εξάλλου ελέγχεται και η ευθύνη της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, στην οποία προήδρευαν ο Θόδωρος Κουρίδης κι ο Άρης Σταθόπουλος, που έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για  διερεύνηση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποιοι; Ο Κουρίδης και η παρέα του…Ε, όχι δα…

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top