Πόλο: Σε ρυθμό προπονήσεων οι «κυανόλευκες»

Αν και τα προβλήματα δεν έλειψαν (λόγω των κλειστών κολυμβητηρίων) η γυναικεία ομάδα του πόλο πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλα αθλήματα

Η πρώτη προπόνηση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε από τον Γιώτη Ιωακειμίδη μία ομιλία προς τις αθλήτριες. Χθες το Ποσειδώνιο άνοιξε και η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις με χαλάρωμα για να μπούν οι αθλήτριες σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Στην προπόνηση βρέθηκαν οι Μάγδα Τζίμα, Χριστίνα Φλώρου, Μαρίνα Φλώρου, Κατερίνα Ζάντου, Ηρώ Καρυπίδου, Μελίνα Καρυπίδου, Κατερίνα Σταυροπούλου, Ελένη Σωτηρέλλη, Δέσποινα Μπακιρτζή, Δήμητρα Αβράμη, Κασσιανή Καραδημήτρη και Βελίτσιου Κωνσταντίνα ενώ απούσες ήταν η Ελένη Γούλα (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και το νέο απόκτημα της ομάδας, Κέλλυ Μπίσμπα που θα προπονείται στην Αθήνα και θα ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα στους αγώνες. Στην ομάδα δε θα συνεχίσει η Σοφία Τριχολίδου για επαγγελματικούς λόγους.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας συνεχίζουν την αναζήτηση για να ενισχύσουν το ρόστερ ενώ υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Κική Στρατιδάκη, για τη θέση της φουνταριστής.

Back to Top