Διοικητικό σχήμα στον Ηρακλή

Στη δημιουργία σχήματος διοίκησης προχώρησε το τμήμα πόλο των ανδρών.

Άλλα αθλήματα

Στο τμήμα παραμένει ως έφορος ο Μάκης Καριπίδης, που ήδη ασχολούνταν με την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Τα νέα μέλη που θα συμπληρώσουν το σχήμα διοίκησης και θα έχουν ενεργό ρόλο είναι οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Χρήστος Τόττης και Θάνος Γκαγκασούλης.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος διετέλεσε έφορος του τμήματος, για περίπου 6-7 χρόνια (όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α1) και υπήρξε μέλος του Γ.Σ Ηρακλής, ο Χρήστος Τόττης ήταν παίκτης της ομάδας πόλο για αρκετά χρόνια και ο Θάνος Γκαγκασούλης, που επί σειρά ετών αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, είναι αρχηγός της και φέτος θα συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του και από έναν διαφορετικό ρόλο στο τμήμα.

Όπως δήλωσε ο Θάνος Γκαγκασούλης, στη BlueArena: «όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα μένω κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσω και από το σχήμα διοίκησης».

Ήδη έχει γίνει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του νέου διοικητικού σχήματος για να φροντίσουν τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας και να προχωρήσουν στις πρώτες κινήσεις για τη λειτουργία της.

Κοντά στα νέα μέλη θα βρίσκονται και παλιοί παράγοντες του Ηρακλή, που δε θα έχουν τόσο ενεργό ρόλο αλλά θα προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο τη βοήθειά τους.

 

 

Back to Top