“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν όλα αυτά…”

Στο χθεσινό (20/8) φιλικό του Ηρακλή με τον Πιερικό αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό (20/8) φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό, σ’ ότι αφορά τους τραυματισμούς των Μπαρτολίνι και Καλφούντζου, αλλά και στη συνολική εικόνα που παρουσίασε ο Ηρακλής στο παιχνίδι, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος, σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή των “κυανολεύκων” έχουν ως εξής:

Για την ένταση στο ματς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν όλα αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε ένα ήρεμο παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα έδιναν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Υπήρχε ένταση από την αρχή του αγώνα από τα παιδιά του Πιερικού. Εύχομαι τα δυο παιδιά να μην έχουν κάτι πολύ σοβαρό. Ο Μπαρτολίνι είχε αρχίσει να μπαίνει σε ένα ρυθμό για τα καλά και τώρα μένει πάλι έξω. Το παιδί είναι έμπειρο, έχει παραστάσεις και θα βοηθούσε πολύ την ομάδα. Είναι κάτι που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα σε όλη τη χρονιά, αλλά δεν χρειαζόταν να γίνει σε φιλικό παιχνίδι».

Για το τί έλεγαν οι παίκτες του Πιερικού μετά το ματς: «Μιλήσαμε μετά το τέλος του ματς και τους ζητήσαμε το λόγο. Κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη, αλλά τί να το κάνεις; Τα δύο παιδιά θα κάνουν μαγνητική και ο ένας είναι 16 χρονών».

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Βγάλαμε φάσεις στο ματς, ωστόσο, κάπου τα χαλάμε στην τελική προσπάθεια. Είναι λογικό να έχουν όλοι απαιτήσεις από τον Ηρακλή και πιστεύω πως μέσα από την δουλειά θα φτιάξουν τα πράγματα και μέσα από την διάρκεια θα φανούν όλα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους Περόνε, Ρομάνο: «Η ποιότητα του Ρομάνο είναι μεγάλη. Τον Περόνε τον περιμένουμε να μπει και να γίνει αυτός που πραγματικά είναι».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος όπως δείχνει θα στηρίξει την ομάδα. Περιμένει πολλά από εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε πίσω όλη την βοήθεια και την αγάπη του».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top