Ολοκληρώνονται οι προπονήσεις- Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις για το γυναικείο τμήμα και σε μικρό χρονικά διάστημα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα ομάδα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θανάσης Κυρκούσης θα έχει στη διάθεσή του τις παίκτριες για τελευταία εβδομάδα (προπονήσεις μέχρι τις 16 Ιουνίου). Όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας ο προγραμματισμός είναι δύσκολο να γίνει από τώρα καθώς κάποιες από τις αθλήτριες είναι σε περίοδο πανελληνίων και άλλες ολοκληρώνουν τις σπουδές τους ενώ η μοναδική που δεν θα είναι στην ομάδα, είναι η Χριστιάνα Γεροστεργίου που θα συνεχίσει μπάσκετ και σπουδές στην Αμερική. Η ομάδα είχε μια καλή χρονιά στην Α2, με ένα σύνολο που είχε χημεία αλλά αυτό που θεωρούν στον Ηρακλή είναι ότι πρέπει να περιμένουν, για να γίνει σωστά ο σχεδιασμός και να μην υπάρχει «υπερπληρότητα» στις θέσεις. «Πλέον έχουν προκύψει και άλλοι παράγοντες, όπως οι σπουδές και το βιοποριστικό κομμάτι και δεν μπορούμε από τώρα να δεσμεύσουμε τις παίκτριες» δηλώνει ο Θανάσης Κυρκούσης που παρέμεινε ευχαριστημένος από τη χρονιά που πέρασε (και με την ομάδα των γυναικών και των νεανίδων), τονίζοντας ότι οι νεάνιδες θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αν υπήρχε περισσότερη συγκέντρωση.

Από τον Αύγουστο η ομάδα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της και θα ξεδιαλύνει και το τι θα γίνει στην ομάδα. Η όποια ενίσχυση θα πρέπει να γίνει όπως αναφέρει ο προπονητής των «κυανόλευκων», με γνώμονα το ότι οι παίκτριες θα πρέπει να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πολύ αξιόλογα στο αγωνιστικό κομμάτι με αρκετές δυσκολίες όμως στο οικονομικό. Ήδη οι περισσότερες ομάδες δε βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση οικονομικά  και επιβαρύνονται με αρκετά έξοδα, κάτι που όπως επισημαίνει ο Θ.Κυρκούσης «δε βοηθά καθόλου στο να προωθηθεί το γυναικείο μπάσκετ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top