Η μεγαλύτερη οπαδική “μαγκιά”…(video)

Συμπληρώνονται σήμερα (9/6) τέσσερα χρόνια από την μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας το 1976, πριν από τέσσερα χρόνια, οι οπαδοί του Ηρακλή φρόντισαν να καταγράψουν στις σελίδες της ιστορίας την μεγαλύτερη οπαδική “μαγκιά” που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Ήταν 9 Ιουνίου του 2010, όταν 2.000 και παραπάνω οπαδοί του Ηρακλή, αποφάσισαν να μπουν στα πούλμαν, στα ΙΧ και σε οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο Μέσο Μεταφοράς και να ταξιδέψουν στην Αθήνα ώστε να διατρανώσουν την αντίθεσή τους, στο σχέδιο εξόντωσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή (το οποίο κάποιοι από τους παράγοντες,  εξακολουθούν να συντηρούν μέχρι και σήμερα στο μυαλό τους).

Σε μια πορεία που διήρκεσε για παραπάνω από τέσσερις ώρες στο κέντρο της Αθήνας, οι φίλοι του Ηρακλή δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα σε κάθε γωνιά, σε κάθε όδο και πλατεία της πρωτεύουσας. Συγγρού, Προπύλαια, Σύνταγμα, Βουλή, Εξάρχεια, ήταν μόνο κάποια ενδεικτικά περάσματα, προκαλώντας την έκπληξη και ταυτόχρονα τον θαυμασμό ολόκληρης της Ελλάδας.

Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση, για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη το βραδάκι εκείνης της Τετάρτης…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top