Αποκαλυπτικός διάλογος: Η ΕΠΟ εκθέτει την ΠΑΕ!

Η ομολογία υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΠΟ στην BlueArena για τον φάκελο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

“Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης”, υποστήριξε νωρίτερα ο Γιώργος Μπέζας στην BlueArena, χωρίς να μπορεί να δώσει εξήγηση για την απόρριψη του κυανόλευκου φακέλου.

Η BlueArena επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ, το οποίο έχει άποψη για το θέμα των φακέλων αδειοδότησης.

Αφού μας ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, μιας και απαγορεύονται επίσημες τοποθετήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, μας αποκάλυψε κάτι που αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφήνει έκθετους τον Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Μπέζα, οι οποίοι χειρίστηκαν -κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό- την υπόθεση της αδειοδότησης.

Τι μας είπε λοιπόν ο άνθρωπος της ΕΠΟ; Ότι πριν από περίπου ένα μήνα, εστάλη στην ΠΑΕ Ηρακλή ένα έγγραφο, με τις ουκ ολίγες ελλείψεις που παρατηρήθηκαν κατά τον πρώτο έλεγχο του φακέλου. Διευκρίνισε ότι το έγγραφο εστάλη αρκετές ημέρες πριν την εξέταση του φακέλου σε πρώτο βαθμό, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ.

“Από τις δύο απορριπτικές αποφάσεις, μπορείτε να αντιληφθείτε αν έκανε κάτι η ΠΑΕ Ηρακλής”, ήταν η απάντηση του υψηλόβαθμου στελέχους στο εύλογο ερώτημα που του θέσαμε για το εάν έκανε κάτι η ΠΑΕ για να καλύψει τα κενά.

Περιμένουμε από την ΠΑΕ Ηρακλής να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει δημόσια τους ισχυρισμούς του ανθρώπου της ΕΠΟ…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top